Crna kronika
AKCIJA POLICIJSKIH OPERATIVACA ZA DROGE

Oduzeta marihuana i pet opušaka jointa
Objavljeno 29. rujna, 2022.
Našički su policajci, na temelju naloga Županijskog suda u Osijeku, pretražili dom 33-godišnjaka u kojem su, uz prisutnost svjedoka, pronašli i oduzeli 68 stabljika marihuane, jednu plastičnu vrećicu s listovima marihuane oko 65 grama i 60 sjemenki indijske konoplje. Pretražen je i dom 26-godišnjaka u kojem su pronašli i oduzeli oko 1,7 grama marihuane i pet opušaka "jointa". Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 33-godišnjak i 26-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Istoga dana policajci iz Okučana su na području općine Dragalić postupali prema 35-godišnjaku od kojeg su oduzeli 180 sjemenki indijske konoplje, 0,5 grama marihuane i 0,13 grama amfetamina. Protiv 35-godišnjaka i policajci iz Okučana podnose kaznenu prijavu zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, istoga dana oko 9 sati, zajedničkom suradnjom policije i carine, prilikom granične kontrole autobusa bosanskohercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka, kod 29-godišnjeg putnika državljanina Bosne i Hercegovine pronađeno je 1,10 grama droge amfetamin. Policajci su 29-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike