Osijek
ŽENSKA UDRUGA “IZVOR”

Tečaj engleskog jezika
Objavljeno 16. kolovoza, 2022.
Ženska udruga "Izvor" godinama kontinuirano provodi tečaj engleskog jezika, u suradnji s Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek. Tečaj je besplatan, očekivani početak je 5. rujna, a održavat će se u večernjim satima.

Tečaj se organizira u sklopu programa "Mreža usluga za život u zajednici", financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a u partnerstvu s Gradom Osijekom, Centrom za socijalnu skrb Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

"Tečaj je namijenjen osnaživanju mladih osoba bez odgovarajuće roditeljske skrbi, (dugotrajno) nezaposlenih osoba, žrtvi obiteljskog nasilja, osoba s invaliditetom, korisnika/ca zajamčene minimalne naknade i drugih socijalno osjetljivih skupina naznačenih na prijavnom obrascu, koje imaju prednost pri upisu", navode organizatori te pozivaju sve zainteresirane da se do 28. kolovoza prijave putem prijavnog obrasca kojeg se može preuzeti na mrežnoj stranici udruge (http://www.zenska-udruga-izvor.hr/poziv-na-prijavu-tecaj-engleskog-jezika/), potom ispuniti te poslati na e-mail izvortenja.prijave@yahoo.com.

Broj sudionika je ograničen, a nepotpune prijave neće se razmatrati. Nakon što se formira rang-lista na temelju zaprimljenih prijava, zaniteresirane će osobe biti kontaktirane.

Mario Mihaljević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike