Sport
RUMUNJI SVLADANI U BELTINCIMA

Lovrić s 11 m za pobjedu
Objavljeno 2. srpnja, 2022.
Susret je odigran po velikoj vrućini, pa nije bilo ni čudno što tempo nije bio na posebnoj razini. U prvih 45 minuta bila je to ravnopravna utakmica u kojoj je Osijek ipak imao bolje prilike za pogodak. Prvu Caktaševu obranio je Gorcea, a najsadržaniji dio prvog dijela bilo je posljednjih šest minuta. U 43. i 45. minuti istaknuo se vratar Rumunja Gorcea kada je obranio prvo udarac Lovrića, potom Lončara. U nastavku su oba trenera načinila brojne promjene s tim da je Nenad Bjelica to napravio od 60. minute kada je na teren poslao devet novih igrača. Rumunji su imali dvije velike prilike, u 47. minuti Ivušić je u situaciji “jedan na jedan” zaustavio Tescana, a isto je učinio Barešić u 77. minuti Chipciu. Jedini pogodak pao iz kaznenog udarca koji je skrivio Baravynkas igrajući rukom u šesnaestercu, a Osijek je konačno zabio s bijele točke, realizator je bio Lovrić. D.Kl
OSIJEK       1 (0)

UNIVERZITATEA        0

BELTINCI - Stadion u Beltincima. Vrijeme: vruće i sparno. Teren: loš. Gledatelja: 30. Sudac: Slavko Nemet (Slovenija). Strijelac: 1:0 Lovrić (71-11m).

OSIJEK: Ivušić, Bartolec, Škorić, Lončar, Leovac, Nejašmić, Brlek, Gržan, Caktaš, Lovrić, Mierez. Još su igrali: Barešić, Miloš, Barišić, Cvijanović, Zebec, Bakić, Topčagić, Janjić, Hiroš.

UNIVERZITATEA: Gorcea, Ispas, Privulescu, Pitian, Roberto, Bic, Filip, Haita, Romario, Fernandes, Tescan. Još su igrali: Branescu, Baravykas, Briceag, Ilie, Neacsu, Nester, Purece, Remacle, Balan, Hofman, Chipchiu, Moraru.

Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

REDOVITA SKUPŠTINA HNS-A

Nakon Marića šef postaje - stranac

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

Najčitanije iz rubrike