Regija
SPORTSKI SUSRETI UDRUGA OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

I “vretenci” među osvajačima pehara
Objavljeno 20. svibnja, 2022.
SLATINA - U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Krapina u Đurmancu u Krapinsko-zagorskoj županiji održani su 11. sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama.



Na tim susretima sudionici su se natjecali u igrama nošenja lopte u žlici, "karike na marike", bacanju loptice u koš, potezanju konopa i štafeti s kvačicama. Uime slatinske udruge Vretenac na natjecanju su sudjelovali Matej Teglović, Senka Jung i Goran Grahovac, a u njihovoj pratnji bili su predsjednica udruge Patricija Karaman i volonter Patrik Karaman.



Ukupno je na natjecanju sudjelovalo dvadesetak udruga s područja cijele Republike Hrvatske, pa je to veće značenje pobjede i osvajanja prvog mjesta i pehara slatinskih "vretenaca" u igri "karike na marike".



– Sreća, ponos i veselje samo su neki od osjećaja koji su se isprepletali, a druženje s našim prijateljima iz drugih udruga te podršku koju smo jedni drugima pružili na terenu teško je opisati riječima. Sve je to razlog zbog kojeg smo se kući vratili puna srca – rekla je predsjednica Patricija Karaman. P.Ž.
Možda ste propustili...

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

POTPORA OSOBAMA S AUTIZMOM

Predstava Aut Male scene iz Zagreba

Najčitanije iz rubrike