Mozaik
PRVI PUT U NAJSVJEŽIJOJ POSTAVI

U vinkovačkom Saloonu večeras će nastupiti sjajni osječki bend Echoes
Objavljeno 13. svibnja, 2022.
Izuzetan glazbeni događaj u petak, 13. svibnja, u kultnom vinkovačkom okupljalištu ljubitelja glazbe i dobrog provoda, Rock baru Saloon, u Glagoljaškoj 15, u 21 sat, sigurno će privući veliki broj glazbenih sladokusaca. Naime, nakon dvije godine već četvrti put u Vinkovcima nastupa, po godinama mladi, ali izuzetno iskusni osječki band Echoes, koji je zadnji put ondje nastupio pred Vinkovačke jeseni 2020. Vinkovački kroničar i kritičar glazbenih događanja Goran Čelig, kaže kako će Vinkovčani ove sjajne moderne sljedbenike tradicionalne psychedelic-hard rock-škole imati priliku prvi put vidjeti u najsvježijoj postavi, u kojoj će na mjestu basista vidjeti i čuti mladog Marijana Gašparovića koji je na to mjesto došao po odlasku Borisa Jankovića Bakyja, a ostatak ekipe čine prekaljeni Mario Huj zadužen za vokal i gitarističke eskapade, našeg Vinkovčanina Luku Kolaka na bubnjevima te, naravno, Tomislava Jambrešića Jambru, zaduženog za bravure na klavijaturama.

- Nakon izbacivanja prvog, vrlo uspješnog singla i spota za pjesmu "Never Return", u siječanju 2020., točno godinu dana poslije, objavljuju i svoj dugoočekivani sjajni singl "Alive", kojeg smo već imali priliku čuti na njihovim koncertima u Saloonu. Nažalost, zbog pandemije te obveza benda, prateći spot za "Alive" još nije snimljen, zbog čega valjda ova floydovski slojevita pjesma nikada nije zaživjela u svjetlu kakvom stvarno zaslužuje - kaže Čelig.

Vlasnik Saloona Darko Janjić, i sam glazbenik i vođa benda Bruno &+40, poziva na druženje u petak i posjetitelje posebno ističe obrade Pink Floyda za koje kaže da su vrhunske. M.Flego
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike