Crna kronika
NEIZGRAĐENI KRUŽNI TOK KOD BELOG MANASTIRA UZEO PRVU ŽRTVU

Poginuli vozač prije nesreće je pretučen?
Objavljeno 24. travnja, 2022.
Sat i pol prije kobne nesreće poginuli je navodno pretučen ispred noćnog kluba

Premda još nije potpuno izgrađen, kružni tok na državnoj cesti D7, između Belog Manastira i Branjina Vrha, odnio je prvi život.

Ranojutarnja vožnja bila je kobna za 38-godišnjaka koji je u slijetanju automobila teško ozlijeđen, no u Kliničkom je bolničkom centru Osijek preminuo.

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da se u subotu ujutro, oko 4.50, dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač osobnog automobila, 38-godišnji hrvatski državljanin Danijel Cezner iz Branjina Vrha. Do nesreće je došlo kada se 38-godišnjak automobilom kretao od Branjina Vrha prema Belom Manastiru.
- S dolaskom do kružnog toka u izgradnji, zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku, koji je bio mokar i sklizak, vozač nije na vrijeme uočio privremenu prometnu signalizaciju "radovi na cesti", te je udario u kružni tok u izgradnji, nakon čega je sletio s kolnika - tvrde u PU osječko-baranjskoj, navodeći kako je vozač vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Osijek, gdje je zbog zadobivenih ozljeda preminuo.

 

Pokojni Danijel u automobilu je bio sam, bez suvozača. Kružni tok na kojem se nesreća dogodila gradi se na mjestu gdje će se buduća belomanastirska obilaznica spojiti s državnom cestom D7, koja spaja granični prijelaz Duboševica s Belim Manastirom i Osijekom.

Radovi su pri kraju, kružni je tok već asfaltiran, ali još uvijek nije potpuno završen.

 

Društvenim se mrežama, kao anonimna objava iz kruga obitelji i prijatelja, proširila priča da je Danijel nekoliko sati prije tragedije s nećakom bio u noćnom klubu u Belom Manastiru.

Ondje je navodno zbog jedne djevojke izbila svađa između Danijela i skupine mladića.

Oko 3.40 ispred kluba je došlo i do neravnopravnog fizičkog obračuna šest mladića i Danijela, koji je završio na tlu, nakon čega su ga četvorica cipelarila, a dvojica su nećaka sprječavala da mu pomogne.

Pretučeni Danijel nakon toga, okrvavljena lica, sjeda u automobil i vozi se s nećakom kući u Branjin Vrh.

Putem se žalio nećaku da na ozlijeđeno oko gotovo i ne vidi.

Cipelarenje, dodaje se u objavi, nije bilo prijavljeno policiji, ali je prijavljeno da je Danijel na parkiralištu svojim vozilom kvrcnuo drugo vozilo.

- Vjerojatno se iz Branjina Vrha vozio natrag u Beli Manastir na Hitnu, ili prijaviti ozljeđivanje u policiji, no, na žalost, nije uspio doći.

Vjerojatno je smetnuo s uma gradilište kružnog toka zbog lakšeg ili težeg potresa mozga od "cipelarke", odnosno udaraca u glavu koje je na tlu zadobio od četvorice "junaka", - stoji u anonimnoj objavi na facebook-stranici "Baranja pod povećalom".

 

Danijel je u posljednje vrijeme živio i radio u Njemačkoj, u koju se trebao vratiti u nedjelju...

Milan Bugarić /Ivica Getto 

APEL OBITELJI

U objavi obitelji apelira se na sve mlade da se ne obračunavaju na ulicama, pogotovo ne “6 na 2”, jer ih to ne čini mangupima ili frajerima. “Posljedica je u najgorem slučaju grižnja savjesti da ste nečijem djetetu ‘uzeli tatu’, a jednoj majci oduzeli djete. Ugasili ste jedan život! Ako netko voli tučnjavu, neka se upiše na MMA, boks ili drugi borilački sport..., osvajaj medalje i pojase...tada ćeš bit mangup i frajer... ovako si samo jedna obična pi*kica i kukavica, kao šestorica iz ove priče. Ma što god bio razlog, šest na jednog običan je kukavičluk i huliganstvo”, stoji u objavi obitelji u kojoj se pozivaju svi koji su tučnjavi svjedočili, ili znaju nešto o njoj, da se jave preko društvenih mreža, a sve kako bi se u slučaj uključila i policija.
Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

Najčitanije iz rubrike