Mozaik
JOŠ JEDAN SASTAV PODRŽAO VATRENE

Tragovi izdali pjesmu
"Zemlja moja ponosna"
Objavljeno 18. lipnja, 2021.
Svoju posljednju pjesmu "Ružmarin" glazbena grupa Tragovi iz Koprivnice objavila je u siječnju 2020. godine, a sad, nakon godinu i pol dana stanke, predstavlja svoju prvu navijačku pjesmu "Zemlja moja ponosna". Pisao ju je Matko Fuček, dugogodišnji prijatelj benda kojemu je ovo prva autorska pjesma.

- Pjesma je snimljena u desetak dana, inspiracija za nju došla je spontano na jednom druženju benda gdje je bio i Matko. Nakon toga Dominik Šikulec i ja užurbano smo krenuli u osmišljavanje glazbe i sa snimanjem da je uspijemo objaviti prije prve tekme Hrvatske. U snimanju navijačkih dionica pomogli su nam prijatelji i kolege Matej Baltić, Mihael Besten i Mihael Domović - kaže Mihael Bogčev, frontmen Tragova.

Pjesma je snimljena iz ljubavi i ponosa prema domovini, navijačima i svim sportskim uspjesima hrvatskih reprezentacija. Kad god hrvatski nogometaši igraju na nekom velikom natjecanju, naši glazbenici imaju posebnu inspiraciju. Navijačke pjesme redaju se jedna za drugom, još samo da Vatreni proigraju, pa da uz te pjesme možemo slaviti pobjede.



Pjesma "Zemlja moja ponosna" ugledala je svjetlo dana, a Tragovi kao idući singl pripremaju baladu koju bi javnost trebala čuti na jesen.


- Autora pjesme ne bih još otkrivao, ali bit će jedno veliko ime koje je poznato po svojim baladama - naglašava Mihael. T.K.
Pjesma je snimljena iz ljubavi i ponosa prema domovini, navijačima i svim uspjesima naših sportaša

Možda ste propustili...

NIKAD RANIJE OBJAVLJENE PJESME

Novi album J. Casha

Najčitanije iz rubrike