Osijek
POSLALI POZIVE GLAZBENIM SASTAVIMA

Dernaj najavio koncert na raskrižju pokraj fiće
Objavljeno 6. lipnja, 2021.
U organizaciju triju udruga proisteklih iz Domoviskog rata; Heroja Osijeka – Udruge hrvatskih branitelja, invalida, stradalnika, domoljuba i njihovih obitelji, Zajednice povratnika Osječko-baranjske županije i Zbora ratnih izvjestitelja Domovinskog rata HRT-a, u nedjelju, 27. lipnja, u povodu obilježavanja 30. godišnjice gaženja crvenog fiće od strane tenkova Jugoslavenske narodne armije, ispred zgrade Eurodoma u Osijeku priprema se veliki domoljubni antiratni rock-koncert “Osijek - nepokoreni grad”.

- Zamišljeno je da koncert bude na blokiranom raskrižju Trpimirove i Vukovarske ulice, da na tu 30. godišnjicu nakratko zaustavimo promet i proveselimo se s najpoznatijim hrvatskim glazbenicima - rekao je Zlatko Dernaj, predsjednik udruge Heroji Osijeka.

Koji će to glazbenici biti Dernaj nije mogao otkriti, rekavši samo kako su pozivi upućeni na adrese 24 glazbena sastava i tek predstoji vidjeti tko će im se odazvati te koja će biti točna satnica održavanja koncerata, no uvjeren je da će ovaj poziv pasti na plodno tlo te da ćemo u Osijeku 27. lipnja svjedočiti jedinstvenom glazbenom spektaklu. I. Alilović



Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike