Crna kronika
TEŠKA PROMETNA NESREĆA NEDALEKO OD GRANICE S MAĐARSKOM

Vozilom udario u kamion i poginuo
Objavljeno 11. svibnja, 2021.
U ponedjeljak oko 21.30 na državnoj cesti D7, približno dva kilometra od graničnog prijelaza Duboševica-Udvar, dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj je poginuo 68-godišnji hrvatski državljanin iz Vukovara. Kako saznajemo, 68-godišnjak je upravljao osobnim vozilom čeških registracijskih oznaka i, zbog još uvijek neutvrđenih razloga, udario u stražnji dio prikolice teretnog vozila bosanskohercegovačkih oznaka. Pri tome uopće nije kočio.


Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci iz Policijske postaje Beli Manastir, a podrobnije informacije bit će poznate nakon obdukcije, koja će se obaviti na Odjelu patologije osječkog Kliničkog bolničkog centra. Nesretnog vozača iz vozila su izvlačili pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Beli Manastir. Sumnja se da je vozaču pozlilo neposredno prije naleta automobila na kamion.
Važno je istaknuti kako na tom dijelu državne prometnice prilično često na desnom kolničkom traku stoje teretna vozila koja u višekilometarskoj koloni satima čekaju na ulazak u susjednu Mađarsku. Na taj problem već dugo upozoravaju u Policijskoj postaji Beli Manastir, ali kolone su i nadalje česta slika na toj prometnici prije ulaza u Mađarsku. Inače, do nesreće u ponedjeljak ove godine na baranjskim prometnicama nije zabilježena ni jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. I.Getto
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike