Autoglas
PEUGEOT JE OTKRIO SVOJ NOVI LOGOTIP

Sada na znaku Peugeota dominira velika lavlja glava, redizajn odličan
Objavljeno 2. ožujka, 2021.

Nakon što je u posljednjih deset godina potpuno redizajnirao svoja vozila, Peugeot sad redizajnira i svoj logotip kako bi bio u skladu s najnovijim proizvodima i time ujedno obilježio uspon marke u višu klasu. Dosadašnji logotip star je točno deset godina i pratio je desetljeće Peugeota na automobilskoj sceni, koje je za pamćenje. U njemu se u cijeloj gami proizvoda obavio izuzetan posao u pogledu višeg pozicioniranja brenda. A ovo su rezultati tog rada: nagrada "International Van of the Year" za najbolji furgon na međunarodnoj razini za vozilo PEUGEOT e-Expert 2021. godine i vozilo Partner 2019. godine (inače je Peugeot od 1992. u vitrinu pospremio čak 12 nagrada za Van godine).


Tu su i čak tri nagrade "Car Of The Year" za Peugeot 308 nagrađen 2014., 3008 nagrađen 2017. i 208 nagrađen 2020. Osim toga, u vitrinama imaju i svu silu lokalnih nagrada za popularne modele. Desetljeće uspjeha zaokružuju inovativnom gamom elektrificiranih i električnih vozila, kako osobnih tako i gospodarskih. Taj uspon u višu klasu i stvaranje veće vrijednosti sada se upotpunjuje radom na dizajnu same marke. Novi logotip utjelovljuje ono što je Peugeot stvorio jučer, ono što stvara danas, ali i ono što će stvoriti sutra. Kako kažu, ovim znakom kreću u osvajanje novih područja, ubrzavaju svoj rast na međunarodnoj razini, izvoze francuski stil, znanje i umijeće, kao i francusku eleganciju.


Lav je oduvijek sinonim za Peugeot, a ovaj logotip koji inspiraciju crpi upravo iz bogate povijesti osmišljen je da odolijeva vremenu; on je prepoznatljiv, bezvremenski, univerzalni i multikulturalni znak identiteta. Novi identitet marke donosi dva iskustva u jednom: prvo je iskustvo života u sadašnjem trenutku. Jer, u svijetu koji je svakim danom sve užurbaniji vrijeme je postalo jedno od najrjeđih i najdragocjenijih dobara. U takvom svijetu Peugeot onima koji to žele pruža mogućnost istinskog uživanja u sadašnjem trenutku i uživanja u svemu što taj trenutak nudi.
Novi logotip službeno je uveden prošlog tjedna, uz uvođenje nove filozofije brenda. Prvi novi serijski Peugeot koji će ga imati na nosu je potpuno novi 308 koji stiže već ovog ljeta. Nestrpljivi smo….


Mato Pavličević
Možda ste propustili...

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku