Tehno
NATJECANJE

Prijave za L’Oreal Brandstorm 2021
Objavljeno 12. veljače, 2021.
Jedno od najvećih studentskih natjecanja L‘Oréal Brandstorm okupit će 29. godinu zaredom studente iz cijeloga svijeta te ih ujediniti u kreativnom izazovu. Natjecatelji će imati priliku osmisliti iskustvo kupnje kozmetičkih proizvoda kroz zabavu. Na Brandstorm se mogu prijaviti i svi hrvatski studenti, a online prijave za natjecanje otvorene su do 12. ožujka. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje u timovima od tri osobe. Nakon osmišljavanja projektne ideje timovi imaju mogućnost ući u odabir za nacionalno finale. Pobjednički tim nacionalnog finala sudjelovat će na internacionalnom polufinalu, na kojem se odabire deset timova koji će sudjelovati na svjetskom natjecanju u Parizu. Prvi put studenti mogu birati kategorije unutar glavne teme, a to su #1 osmišljavanje novih proizvoda i usluga, #2 osmišljavanje novih poslovnih modela te #3 osmišljavanje novih iskustva nadahnutih trendom zabave.

Finalisti ovogodišnjeg Brandstorma imat će priliku predstaviti svoje projekte internacionalnom žiriju, ujedno i izvršnom odboru L’Oréala, koji čine Barbara Lavernos, izvršna potpredsjednica i direktorica za tehnologiju i operacije, Lubomira Rochet, glavna direktorica za digitalne tehnologije, i Jean-Claude Le Grand, izvršni potpredsjednik ljudskih resursa.

Pobjednički tim osvojit će glavnu nagradu L’Oréal Intrapreneurship Award te u najvećem svjetskom startup kampusu - Station F u Parizu, razvijati svoju ideju i projekt. Usto, na raspolaganju će im biti digitalni stručnjaci i vanjski suradnici L’Oréala, uključujući i tim Modifacea, globalnog lidera u AR-u i AI-u u industriji ljepote, kako bi im pružili smjernice i potporu pri realizaciji projekta. Prošlogodišnje izdanje Brandstorma okupilo je gotovo 50.000 sudionika iz 65 zemalja svijeta. M.R.
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike