Crna kronika
OBITELJ I PRIJATELJI TRAGAJU ZA ŽENOM IZ VARDARCA

Lidija Vilc nestala u petak u Osijeku
Objavljeno 10. listopada, 2020.

OSIJEK
LIdija Vilc iz Vardarca nestala je u Osijeku u petak u ranim poslijepodnevnim satima. Obitelj i prijatelji tragaju za njom.
- U petak ujutro mi je mama otišla na posao i nije se vratila kući. Posljednji put je kontaktirana u 13 sati te joj se od tada gubi svaki trag. Mobitel je isključen te je se ne može dobiti. Na sebi je imala crne hlače, sivi džemper i smeđu jaknu. Svaka informacija i pomoć je dobrodošla. Molim Vas ako je itko vidio nju ili metalik sivu Škodu Fabiu (BM 891 CC) da mi se javi u inbox ili na brojeve telefona 095 806 3265 / 095 521 4589 /091 558 4762 - objavila je obitelj nestale žene na Facebooku.
Posljednji se s Lidijom čuo njezin suprug.
- Čuo sam se s njom u petak u 13 sati i sve je bilo normalno. Zvao sam i u njezinu firmu i svi kažu da je sve bilo uobičajeno. Išla je kod liječnika u Osijeku po moj nalaz i sestra je se sjeća. Nakon toga je trebala otići do Lidla i nakon toga joj se gubi svaki trag. Policija je bila već u petak navečer. Znamo da ne bi samo tako nekud otišla - rekao je Lidijin suprug Denis. Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj ženi mogu se javiti na brojeve telefona koje je objavila obitelj ili policiji na 192.  S.Lacić

Možda ste propustili...

SEDAM PROMETNIH NESREĆA S OZLIJEĐENIMA

Policija poziva na oprez, i dva djeteta ozlijeđena u sudarima

POLICIJA POZIVA GRAĐANE DA VRATE ORUŽJE

Pronašao minu radeći u polju

Najčitanije iz rubrike