Osijek
GO HDZ-A OSIJEK

Zašto raste korov na Copacabani?
Objavljeno 4. kolovoza, 2020.
Ovih dana slušamo komentare sugrađana koji negoduju zbog zatvorene Copacabane, na kojoj je, prema riječima čelnika gradske uprave od prije pola godine, sada trebalo sve biti puno građevinskih djelatnika koji rade na obnovi bazena. No umjesto toga imamo zatvorene bazene, na kojima se ništa ne događa, osim što raste korov. Iz gradske uprave građanima poručuju - izrađuje se projektna dokumentacija, a i cijevi su dotrajale, pa Kopika ovog ljeta nije mogla biti u funkciji.

No prava je istina da je netko od tih istih čelnika, čini se, opet loše planirao cjelokupnu dinamiku radova. Već kada je završila prošla sezona kupanja, moralo se krenuti u izradu projektne dokumentacije kako bi građevinski radovi mogli početi s prvim toplijim mjesecima ove godine. Ako to nisu stigli, onda su morali učiniti sve kako bi Osječani i ovog ljeta mogli uživati na svom omiljenom kupalištu.

Rekonstrukcija i dogradnja tog sportskog kompleksa nešto je što podržavamo i što Osijeku treba, no zašto građani moraju gledati praznu Kopiku i dok radova nema? Pozivamo gradske čelnike da konačno predoče plan svih aktivnosti na obnovi. U kojoj je fazi? Koji su rokovi, odnosno koja je dinamika radova? Kada možemo očekivati građevinske radove?

Ovdje se i osobno stavljam na raspolaganje gradskim čelnicima i da kao saborski zastupnik budem spona prema državnoj vlasti ako uvide da postoji bilo kakva potreba uključivanja određenih ministarstava u cijeli ovaj projekt - stoji u priopćenju Ivana Radića, predsjednika GO HDZ-a Osijek i saborskog zastupnika.

Ivica Korman
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike