Osijek
DRUŠTVO WALDINGER

Od 1. rujna Škola crtanja
Objavljeno 1. kolovoza, 2020.
Društvo Waldinger 1. rujna započinje novu školsku godinu Škole crtanja i slikanja namijenjene djeci, mladima i odraslima.

Prvi stupanj traje dvije godine, a nastava se po planu održava jednom tjedno po dva školska sata. Program rada prve godine je rad sa suhim crtačkim i slikarskim tehnikama, a druge godine s vodenim slikarskim tehnikama. U radu se koriste najčešći slikarski motivi poput mrtve prirode, prostorne kompozicije, portreta, figure, animalizma, interijera, genre scene, pejzaža, veduta. Na kraju druge godine polaznici dobivaju potvrdu Udruge o završenom prvom stupnju.

Nastava za odrasle i srednjoškolce je ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 17 do do 18.30, a za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole je četvrtkom i petkom od 17 do 18.30. Za one kojima je potrebno, održava se i nastava prijepodne četvrtkom i petkom od 9 do 10.30. Nastava će se održavati u prostorijama 7 i 10 Doma tehnike, Trg J. Križanića 1.

Od ove godine održava se i online nastava uz osiguran materijal za rad.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti preko e-maila drustvo.waldinger@gmail.com, na mobitel udruge 095 198 1310 (učitelj Zoran Đurkić) te preko Facebooka Društva Waldinger. I.A.
2

godine traje prvi stupanj Škole crtanja i slikanja u Waldingeru
Najčitanije iz rubrike