Sport
ŽOK OSIJEK

Odlazak Ubavić ostavio ispražnjeno mjesto dijagonale
Objavljeno 5. lipnja, 2020.
Još cijeli lipanj odbojkašice superligaša s Drave bit će u trenažnom procesu. Nakon ukidanja mjera opreza zbog koronavirusa Miroslav Đekić okupljao je svoje igračice po skupinama u SD Jug, ali početkom ovog mjeseca opet se radi na staroj adresi. Jasno je da se odbojkašice Osijeka najbolje osjećaju u Maloj dvorani Gradski vrt.


- Uvodni dio odrađivali smo u kontroliranim uvjetima, na okupu su mogle biti samo četiri igračice, pa smo radili u skupinama. No polako se sve vraća na staro, pa smo se napokon vratili u okruženje u kojemu ipak i najbolje funkcioniramo - kaže trener Đekić, koji na raspolaganju ima uglavnom kadar s kojim je i zaključena ova posljednja nekompletna sezona.


Ipak, za sljedeću će biti i nekih promjena u svlačionici, u kojoj više nije Isidora Ubavić, akvizicija iz Srbije koja je osječki dres nosila od prošle jeseni. U klubu su bili zadovoljni njezinim učinkom, ali Novosađanka je ipak odlučila karijeru nastaviti na europskom sjeveru.
- Postojala je mogućnost za nastavak suradnje, Isidora je opravdala naša očekivanja. No ona karijeru nastavlja u Finskoj, a mi smo u potrazi za novom igračicom na poziciji dijagonale - kaže trener Osijeka, koji na listi želja već i ima neka imena, ali put do realizacije neće biti ekspresan. Uprava ima namjeru osvježiti kadar za još koje ime, a do ljetnog odmora mogli bi se i realizirati željeni transferi. N.B.
Možda ste propustili...

EUROPSKI NOGOMETNI KLUBOVI

Čak 4 milijarde eura gubitka

NOGOMETAŠICE OSIJEKA RASPUCANE U ZAGREBU

Agramerke nemoćne pred naletima Lojne i društva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LIJEP ŽIVOT U GRADSKOM VRTU

Korona je opaka i ne daj je, Bože, nikom, ali Osijeku je pomogla

2

OSJEČKI TRENERI RAZLIČITO USPJEŠNI

Bivši bijelo-plavi ugrozio Skenderu naslov prvaka

3

PRVI SLUČAJ KORONE U PRVOJ HNL

Zaražen pomoćni trener Intera