Mozaik
OD PETKA, 14. VELJAČE, NA DRUGOM PROGRAMU HRVATSKE TELEVIZIJE

Nova sezona serije “Endeavour, mladi Morse”
Objavljeno 12. veljače, 2020.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ovoga petka, 14. veljače, na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 21 sat počinje s prikazivanjem nove sezone britanske kriminalističke serije "Endeavour, mladi Morse". Ova izvrsna kriminalistička serija vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Morsea, o kojemu je snimljena originalna serija 80-ih godina prošloga stoljeća.

Shaun Evans mladi je detektiv Endeavour Morse. Izvrsnom interpretacijom slavnog lika Colina Dextera Evans omogućava gledateljima da saznaju više o prošlosti detektiva slavnog po ljubavi prema križaljkama, klasičnoj glazbi, engleskom pivu i klasičnim automobilima.

Četvrta sezona - čija radnja se odvija 1967. - počinje jedva dva tjedna od događaja na kraju treće sezone. Oksfordski plavci pokušavaju nastaviti osobni i profesionalni život. Pred njima je 1968., godina promjena koja će poremetiti privatni i profesionalni život Endeavouru i njegovim kolegama.

U Oxfordu zločin ne spava te tim opet rješava tajanstvene i zanimljive slučajeve ubojstva, pohlepe i prijevare. Uspon organiziranog kriminala prijeti da će zauvijek promijeniti Oxford. A kad 1968. završi, hoće li život u policijskoj postaji u Cowleyju ikad opet biti isti? T.K.
Možda ste propustili...

SELFIE IZ SOBE: TONI STAREŠINIĆ, OSNIVAČ GRUPA CHUI I MANGROOVE

Nadam se da ćemo svi malo promijeniti sustav vrijednosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TV: ŠTO GLEDATI S DJECOM U IZOLACIJI

Zabava za najmlađe uz sjajne serije i crtiće

2

PRVA U NIZU “NE DAJ SE, INES”

Šerbedžija recitira na Facebooku

3

FESTIVAL TOLERANCIJE I UNHCR HRVATSKA PREPORUČUJU…

Akcija Doku-izolacija - nagrađivani dokumentarci koji govore o izbjeglicama