Sport
ODBOJKA

Juniorski tercet iz Slavonije na završnici
Objavljeno 23. siječnja, 2020.
Predstojećeg vikenda hrvatski odbojkaški klubovi neće igrati za ligaške bodove. Razlog je što se od petka do nedjelje u Zadru igra završnica državnog prvenstva u juniorskoj konkurenciji. Svoje nade u SD Krešimir Ćosić predstavit će i tri kluba Regije Istok, koji su se ranije pokazali najboljima u izlučnim kvalifikacijama, a riječ je o tercetu koji je i prije godinu dana igrao u društvu najboljih mladih odbojkaš(ic)a u Hrvatskoj.

Tako će se kod juniorki među osam klubova za primat boriti regionalni prvak Osijek te Ferivi Višnjevac. Osječanke, koje su prije godinu dana uzele broncu, sada su u B skupini gdje će u petak igrati protiv Drenove (9), a potom protiv aktualnih prvakinja, zagrebačke Mladosti (18.30). U subotu od 11 sati slijedi odmjeravanje snaga sa Marinom Kaštelom. Višnjevčanke (lani bile šeste) prvi će nastup u sklopu A skupine danas (9) imati protiv Rijeke CO, aktualnih viceprvakinja, a u 16.30 slijedi obračun s Kitro Varaždinom. Dan poslije čeka ih sraz sa Splitom. Dvije prvoplasirane ekipe iz skupine idu u polufinale, koja su na programu u subotu (18.30), a nedjeljno finale je od 11 sati.

Kod juniora je sedam klubova, a mladi odbojkaši Mursa-Osijeka (bili šesti na posljednjem PH), igraju u A skupini protiv Rovinja (petak, 9) i Mladost Ribola Kaštela (petak, 18.30), dok ih u subotu čeka Medicinar Trnje. U B skupini su Mladost, Split i Rijeka. N.B.
Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike