Tehno
COMBIS

Platinum Innovator partner
Objavljeno 24. siječnja, 2020.
Combis je postao Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator, objavljeno je u srijedu iz ove ICT kompanije, a tako se Combis priključio izabranoj grupi Channel Partner kompanija, koje zadovoljavaju Platinum Innovator performanse, sposobnosti i poslovne zahtjeve Palo Alto Networks NextWave Channel Partner programa.


"Tijekom posljednjih devet godina intenzivno radimo s Palo Alto Networks tehnologijom i iznimna nam je čast što su Combisov rad i zalaganje prepoznati, na osnovu čega smo postali prvi Palo Alto Networks NextWave Platinum Inovator u Hrvatskoj. Iza sebe imamo veliki broj uspješno odrađenih implementacija sofisticiranih next-gen vatrozida i upravo su nam takvi projekti omogućili da se istaknemo među konkurencijom. Velika hvala Combisovom security timu za njihovu predanost u educiranju, kao i na iznimnom zalaganju i trudu uloženom u uspješnu realizaciju tih važnih korisničkih projekata", rekla je Jana Blanuša, vendor manager u Combisu.


"NextWave partneri imaju ključnu ulogu u rješavanju najsloženijih sigurnosnih izazova kod korisnika", istaknuo je Karl Soderlund, viši potpredsjednik Palo Alto Networks za Worldwide Channel Sales. ‘‘NextWave Platinum Innovator statusom Combisovi su stručnjaci dokazali iznimnu inženjersku ekspertizu i tehnološku specijalizaciju potrebnu za uspješnu integraciju Palo Alto Networks cyber-sigurnosnih rješenja, koja osiguravaju mrežna, endpoint i cloud okruženja."
NextWave Partner Program pruža partnerima podršku tijekom svih faza prodajnog ciklusa te im omogućava ulogu pouzdanog savjetnika za svoje korisnike pri integraciji cyber sigurnosnih rješenja u hibridnu cloud infrastrukturu, optimizaciji sigurnosnih rješenja te osigurava mreže, cloud i endpoint. Te su mogućnosti od velike važnosti u osiguravanju optimalnog korisničkog iskustva i kao takve se u spomenutom programu proaktivno prate i valoriziraju na godišnjoj razini. M.R.
Najčitanije iz rubrike