Osijek
STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Za nove projekte 477.071 kuna
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Senat Sveučilišta u Osijeku nakon provedenog žalbenog postupka usvojio je rezultate natječaja za studentske programe u 2019. Donesena je konačna odluka o raspodjeli planiranih sredstava - a kojom je 91 studentski projekt financiran s 477.071,93 kune.

Projekti su ove godine financirani iznosom od 300 do 15.000 kuna, ovisno o ukupnoj vrijednosti i ocjeni - a podijeljeni su prema kategorijama. Ukupno je financirano 20 projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na razvoj i pružanje sadržaja vezanih uz organizaciju slobodnog vremena studenata Sveučilišta", 17 projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na poticanje i promicanje kulturno-umjetničkih događanja u organizaciji studenata", 24 projekta u kategoriji "Projekti međunarodne i međuinstitucionalne suradnje", 19 u kategoriji "Projekti od općeg društvenog interesa", četiri projekta u kategoriji "Projekti usmjereni na poticanje i promicanje izvrsnosti u stručnom, znanstvenom i umjetničkom djelovanju" te sedam projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na informiranje, izdavačku djelatnost i studentske medije".

Ove su godine prvi put studenti na natječaj prijavljivali i znanstvene projekte i istraživanja te projekte popularizacije znanosti, čime se očituje vidljivo povećanje kvalitete studentskih izvannastavnih aktivnosti. J.P.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

Najčitanije iz rubrike