Tehno
U HRVATSKOJ

Predstavljen HTC VIVE Cosmos
Objavljeno 27. rujna, 2019.
Hrvatskim medijima premijerno je predstavljen novi uređaj HTC VIVE Cosmos, najnoviji vrhunski sustav virtualne stvarnosti (VR) koji se temelji na osobnom računalu, a odlikuje ga nova razina dostupnosti i jednostavnosti uporabe. Cosmos će biti dostupan u Hrvatskoj od 3. listopada kod ovlaštenog HTC partnera Links po cijeni od 6799 kuna. Sve prednarudžbe koje pristignu do 2. listopada uključuju i kod za preuzimanje pretplate na Viveport Infinity u trajanju od 12 mjeseci, odnosno neograničen pristup stotinama izvrsno ocijenjenih aplikacija, igara i videozapisa iz područja virtualne stvarnosti te premium videozapisima top-brandova (GoPro, Discovery Channel i Animal Planet). Viveport Infinity s vremenom će dodavati nove naslove.

“HTC VIVE Cosmos najbolji je doživljaj virtualne stvarnosti dostupan u svijetu i iznimno nas veseli što ga, paralelno s ostatkom Europe, možemo predstaviti i u Hrvatskoj. Virtualna stvarnost područje je koje još uvijek pruža niz novih mogućnosti te smo ponosni što razvojem sve naprednijih tehnologija i rješenja HTC VIVE predvodi novu revoluciju igara i poslovanja“, istaknula je Petra Razić, direktorica Prodaje za centralnu i istočnu Europu.

Vrhunska ergonomija i udobnost omogućuju dulja iskustva u virtualnoj stvarnosti, a integrirane slušalice pružaju imerzivni zvuk. Cosmos također ima potpuno redizajnirane upravljače koji povećavaju funkcionalnost unutar virtualne stvarnosti i pružaju dodatnu udobnost tijekom dugih igračkih sesija. Uz to, Cosmos je kompatibilan s bežičnim adapterom Vive, što korisnicima omogućuje posve slobodno kretanje u virtualnoj stvarnosti, bez dosadnih i ograničavajućih kabala. Vive Cosmos prvi je naglavni sustav koji nudi potpuno novu filozofiju dizajna za VR. M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike