Tehno
HRVATSKI TELEKOM

Otvorio vrata najvećega multimedijskog dućana u Hrvatskoj
Objavljeno 6. rujna, 2019.
Novootvoreni T-Centar prostire se na čak 190 četvornih metara, uređen je prema najvišim estetskim i tehnološkim standardima, a uz bogatu je ponudu predstavljena i gaming zona – interaktivan prostor u kojem će posjetitelji moći zaigrati dron igru ili se pak okušati u virtualnom nogometu u ulozi igrača odabranoga kluba Hrvatski Telekom Prve Lige. Prvi put u Hrvatskoj na jednom će se prodajnom mjestu moći vidjeti i kupiti Greyp električni bicikl, jedan od najnovijih proizvoda iz tvornice našeg poznatog poduzetnika i inovatora Mate Rimca. Zahvaljujući upravo Hrvatskom Telekomu i novoj eSIM tehnologiji, novi bicikl Greyp G6 ima mogućnost u svakom trenutku biti povezan na internet.


U sklopu otvorenja iskorištena je i sjajna prilika za prvo predstavljanje najnovijeg Samsung pametnog sata – modela Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. S novim intuitivnim i sofisticiranim značajkama, ovaj će se pametni sat još bolje prilagoditi osobnom načinu života korisnika od prethodnog modela te osigurati kvalitetniji život i lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti.


Ovaj inovativni prostor posjetila je i naša poznata poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja se tom prilikom družila s obožavateljima, upoznala s bogatim sadržajem koji novootvoreni T-Centar nudi te zajedno s dvjema kćerima isprobala čari atraktivne gaming zone. M.R.
Najčitanije iz rubrike