Sport
BOJAN BODRAŽIĆ, PREDSJEDNIK ŽNK OSIJEK

Želimo uvijek biti
korak ispred drugih
Objavljeno 9. svibnja, 2024.

Vezani članci

25. NASLOV PRVAKINJA HRVATSKE

Maja Joščak: Nema opuštanja, do kraja sezone - šampionski!

Od 25 izborenih klupskih titula prvaka, kao čelnik kluba njih čak 15 "potpisuje" Bojan Bodražić. Na čelo kluba došao je 2005. godine.

- Kada uzmemo u obzir uvjete u kojima smo svih ovih godina djelovali, rezultatski uspjeh djeluje nestvarno. Prolazili smo i prolazimo kroz brojne poteškoće, ali u klubu opstaju i guraju ga naprijed najčvršći, najizdržljiviji i najhrabriji. Iznimno sam ponosan jer u svakom segmentu nastojimo uvijek biti korak ispred drugih i za sada smo u tome i uspijevali - poručio je Bodražić.

Zahvaljuje svima koji su u bilo kojem trenutku i na bilo koji način pomogli klubu, jer, dodaje, mnogo je onih čije su zasluge kroz povijest kluba dovele do današnjih rezultata i statusa.

- U sezonu smo ušli s ciljem da obranimo teško stečenu titulu prvaka. Tablica pokazuje da smo na impresivan način ostvarili zacrtani cilj, međutim put do takvog ostvarenja apsolutno nije bio nimalo lagan. Bila je to vrlo turbulentna sezona s brojnim promjenama u stručnom i igračkom kadru, ali naposljetku za nas iznimno uspješna. Čestitam svima koji se svakodnevno bore za ovaj klub, tu mislim na naše djelatnike i kompletnu struku, ali u prvom redu na one koje iz utakmice u utakmici pokazuju da zaslužuju braniti boje najtrofejnijeg hrvatskog kluba, a to su naše sjajne igračice.

Bodražić ipak ističe kako se uoči ove sezone dogodila velika prekretnica za klub koji prvi put može reći da ima adekvatne infrastrukturne kriterije i uvjete za treniranje. Naime, odlaskom NK Osijek na Opus Arenu otvorilo se pitanje što dalje s Gradskim vrtom.

- Imamo tu sreću da je gradonačelnik Ivan Radić promptno reagirao i iskazao nam veliko povjerenje rekavši da Gradski vrt postaje dom najuspješnijih hrvatskih nogometašica, ujedno nam davši i golemu odgovornost. Sve što nam se kao klubu omogući, nastojimo vratiti višestruko i na najbolji mogući način. Obveza svih u klubu je u najboljem svjetlu prikazivati naš Osijek na svakom koraku - zaključio je Bodražić, koji će u sljedećoj sezoni i sam slaviti veliku obljetnicu – 20 godina na čelu trofejnog sportskog kolektiva. K.L.
Najčitanije iz rubrike