TvObzor
ŠIROK SPEKTAR NOVIH SADRŽAJA U SVIBNJU

Od inspirativnih povijesnih figura do krimića s neočekivanim zapletima
Objavljeno 3. svibnja, 2024.
Danijel Miklić

Svibanj na Pickbox NOW donosi širok spektar novih sadržaja koji će zadovoljiti sve ukuse. Ljubitelji povijesnih serija moći će uživati u ostvarenjima inspiriranima stvarnim događajima o obitelji Kennedy, ali i dramatičnim trenucima života Edvarda Muncha. Izdvojene drame "Nasljedstvo" i "Serijal Dawn: Dawn" vode gledatelje kroz intrigantne slučajeve i životne situacije. Uz to, kriminalistički naslov "Rodbina" istražuje složene obiteljske odnose, dok miniserije "Očajničke mjere" i "Bezdan" osiguravaju napetost do posljednjeg trenutka.



KENNEDYJEVI: NAKON CAMELOTA (13. 5.)

l Priča o Kennedyjevima s izvrsnom glumačkom postavom, uključujući iznenađenja poput Matthewa Perryja u ulozi Teda Kennedyja. Pratimo Jackie nakon Bobbyjeva ubojstva i Teda kako se suočava s osobnim političkim ambicijama. Serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.



MUNCH (6. 5.)

l Norveški film prikazuje četiri dramatična razdoblja u životu Edvarda Muncha. Emotivni trenuci otkrivaju uspone i padove u javnom kao i privatnom životu umjetnika koji je ostavio nezamjenjivi trag u svijetu moderne umjetnosti. Uloge tumače Alfred Ekker Strande, Mattis Herman Nyquist, Ola G. Furuseth i Anne Krigsvoll.



NASLJEDSTVO (28. 5.)

l Napeta serija istražuje složenu dinamiku unutar obitelji nakon neočekivane smrti oca. Troje braće i sestara suočava se s gubitkom dok tajne iz prošlosti izbijaju na površinu. Dubokim emocijama, razorenim odnosima i neočekivanim otkrićima, serija istražuje kako se obiteljski odnosi mogu izmijeniti pod pritiskom tragedije.



SERIJAL DAWN: DAWN (13. 5.)

l Inspiriran istoimenom knjigom, filmski serijal "Serijal Dawn: Dawn" mračna je i uvrnuta saga koja istražuje tajne obitelji Longchamp. Brec Bassinger tumači ulogu mlade Dawn Longchamp koja se suočava s otkrićem šokantne istine o svojoj obitelji nakon očeve tragične smrti, dok Jesse Metcalfe glumi njezina oca Ormanda.



RODBINA (17. 5.)

l Visoko ocijenjena irska serija istražuje podzemni svijet obitelji, koji je oblikovan rivalstvom i savezima među bandama. S dinamičnim likovima i složenom radnjom, gledatelji će biti uvučeni u svijet nasilja, intrige i ljubavi koji definiraju obiteljske veze. Kako publika ne bi predugo čekala novu sezonu, nastavak serije bit će dostupan od 24. svibnja.



OČAJNIČKE MJERE (20. 5.)

l Miniserija prati život glavne junakinje, koji se izmiče kontroli nakon što pristane na dogovor s lokalnom bandom u nadi da će spasiti svog sina. No kada se dogovor pokaže kao neuspjeh, situacija postaje još opasnija. S Finovim životom na kocki i nasilnim vođom bande koji se miješa u njezin život, Rowan (Amanda Abbington) se suočava s izazovom povratka novca.



BEZDAN (20. 5.)

l Glavni likovi francuske miniserije Elsa i Laurent Lacaze izgledaju kao savršen par, duboko zaljubljeni jedno u drugo nakon 20 godina braka i odani roditelji živahne tinejdžerice. Jednog se dana Elsa ne vrati kući nakon svog uobičajenog jutarnjeg trčanja – nestala je, bez traga! Njihov se svijet sruši kada ih policija obavijesti da Elsa nije žena u koju se sve ove godine pretvarala.
Najčitanije iz rubrike