Tehno
GALAXY I ZNAČAJKE UMJETNE INTELIGENCIJE

Odsad i na modelima prethodne generacije
Objavljeno 5. travnja, 2024.
Samsung je najavio da su Galaxy UI značajke predstavljene uz Galaxy S24 seriju početkom ove godine odsad dostupne i na odabranim modelima prethodne generacije Galaxy uređaja. Novim ažuriranjem operativnog sustava One UI 6.1 mobilna UI je dostupna na serijama Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9. To ažuriranje podiže standard mobilnog UI iskustva hibridnim pristupom koji objedinjuje umjetnu inteligenciju na uređaju i u oblaku.

Tijekom putovanja korisnici mogu iskusiti snagu alata Interpreter. Nađu li se tako u tipičnoj talijanskoj tratoriji, gdje žele naručiti lokalne specijalitete, ali su nesigurni u talijanskom jeziku, s pomoću Interpretera mogu jednostavno naručiti na maternskom jeziku, a Interpreter će u stvarnom vremenu prevesti njihove želje. Osim toga, alatom Live translate mogu tijekom šetnje gradom prevesti tekst koji ih okružuje. Prilikom istraživanja znamenitosti poput Koloseja ili Panteona mogu iskoristiti Circle to Search with Google. Dovoljno je samo prstom zaokružiti fotografiju zgrade ili spomenika na zaslonu pametnog telefona i odmah će dobiti sve zanimljive informacije.

Mogu zabilježiti dojmove s pomoću alata Note Assist u aplikaciji Samsung Notes, koja će se pobrinuti da su bilješke uredne. Fotografije se mogu brzo i jednostavno doraditi alatima Edit Suggestion i Generative Edit. M.R.
Možda ste propustili...

HUAWEI U DUBAIJU NAJAVIO NOVOSTI ZA 7. SVIBNJA

Lansiranje novih proizvoda

DOSAD NEVIĐENO ISKUSTVO STREAMINGA

Sonos predstavlja potpuno preoblikovanu aplikaciju

OKUPILO SE VIŠE OD 500 ANALITIČARA, ISTRAŽIVAČA, KLJUČNIH OPINION MAKERA

Huawei održao 21. izdanje svog Globalnog summita