Tehno
REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA

Honor Magic6 Pro: Redefinira način na koji pametni telefon komunicira s drugim uređajima
Objavljeno 5. travnja, 2024.

Revolucionarna Honorova tehnologija praćenja pogleda utire put k intuitivnijem načinu interakcije s pametnim telefonom. Tako na Honoru Magic6 Pro jednostavan pogled može otvoriti aplikacije, proširiti obavijesti ili kontrolirati reprodukciju medija. U kombinaciji sa značajkom Magic Portal, koja se koristi UI-jem za pojednostavljenje složenih zadataka unutar aplikacija i za razumijevanje poruka i ponašanja korisnika, Honor Magic6 Pro redefinira način na koji komuniciraju s uređajima.Honorov UI zapravo neprestano uči i prilagođava se navikama korisnika na temelju individualnih obrazaca korištenja. Značajke poput prilagodljivog cirkadijanskog noćnog zaslona operativnog sustava MagicOS 8.0 to dobro pokazuju – UI prati obrasce spavanja i prilagođava temperaturu boje zaslona kako bi potaknuo bolji odmor. Drugim riječima, Honorov UI dizajniran je da uči od korisnika, prati njegove obrasce upotrebe aplikacija i predviđa njegove potrebe. Na taj način Honor Magic6 Pro potpuno se prilagođava načinu na koji se koristi.

Kada je u pitanju kamera, Honorov UI analizira snimku u stvarnom vremenu, prepoznaje scenarije s pomoću tehnologije AI Motion Sensing i prilagođava postavke s preciznošću profesionalnog fotografa. Drugim riječima, s poboljšanim algoritmom snimanja i tehnologijom AI Motion Sensing sustav kamera Honor Falcon precizno prepoznaje različite scenarije preko UI mreže s više od osam milijuna slika. Rezultat? Sjajne fotografije u svim uvjetima osvjetljenja i mogućnost snimanja kratkotrajnih akcijskih fotografija, što je prije bilo nemoguće na telefonu. Napredni Honor AI Motion Sensing Capture na Honor-u Magic6 Pro nadmašuje prethodnu generaciju pokrivajući širi raspon sportova i aktivnosti, osim hodanja i trčanja, što ga čini savršenim za snimanje uzbudljivih trenutaka na sportskim događajima i utrkama.

Također, koristeći se tehnologijom baterije uparene s inteligentnim upravljanjem napajanja, Magic6 Pro nastavlja raditi čak i na niskim temperaturama, kada bi se drugi telefoni ugasili. UI neprestano uči o navikama korisnika i prilagođava potrošnju energije produžujući trajanje baterije bez žrtvovanja performansi.

Honor ne ograničava svoje UI ambicije samo na pametni telefon. Značajke kao što su MagicRing i Magic Capsule omogućuju besprijekornu povezanost između uređaja. Na taj je način omogućeno jednostavno dijeljenje datoteka između telefona i prijenosnog računala jednostavnom gestom ili upotreba Magic Capsule za pregled informacija iz više aplikacija, bez stalnog prebacivanja između njih.

Honor MagicRing Connectivity Engine mijenja način na koji korisnici komuniciraju sa svojim uređajima i preoblikuje njihov budući životni stil. Zahvaljujući MagicRingu korisnici mogu bez napora dijeliti i sinkronizirati materijale na svojim Honor uređajima, što im osigurava lakšu pristupačnost. Štoviše, MagicRing u stvarnom vremenu omogućuje dijeljenje kamere pametnog telefona s Honor tabletima ili prijenosnim računalima omogućujući da se kamera Honora Magic6 Pro koristi kao web-kamera na drugim Honor uređajima.

Uz MagicRing, Honor Magic6 Pro uvodi i inovativnu značajku Magic Capsule, koja omogućuje multimodalnu interakciju preko zaslona osjetljivog na dodir. Kada korisnici dodirnu obavijest na vrhu zaslona, Magic Capsule se proširuje kako bi ponudila dodatne informacije vezane uz obavijest poboljšavajući korisničko iskustvo te nudeći brz i praktičan pristup relevantnim informacijama. Na taj način korisnici nemaju potrebe za navigacijom kroz više aplikacijskih sustava, nego su im relevantni detalji i ažuriranja dostupni na samo jedan dodir.

Prepun poboljšanja koja redefiniraju buduća korisnička iskustva, Honor Magic6 Pro postavlja nove standarde kada su u pitanju performanse, a tako i zadovoljstvo korisnika. Honor Magic6 Pro je telefon koji prikazuje inovaciju umjetne inteligencije s opipljivim prednostima, čineći "pametno" u pametnom telefonu doista opravdanim. Bilo da se radi o mogućnostima sportskih fotografija koje mogu konkurirati DSLR-ovima, bilo o bateriji koja se može suočiti s ekstremnim vremenskim uvjetima, Honor Magic6 Pro postavlja novi standard za ono što UI može učiniti na telefonu.

Honor Magic6 Pro nije bez razloga prvi pametni telefon kojem je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024. – ističe se u svim segmentima svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audioiskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike