TvObzor
LANSIRANJE ĆE BITI U ZNAKU DRUGE SEZONE “ZMAJEVE KUĆE”

Max stiže u Hrvatsku 21. svibnja
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Ovog ljeta Max će biti jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti

Warner Bros. Discovery je objavio da će Max, njihova poboljšana streaming usluga, biti lansirana u prvim europskim zemljama, uključujući Hrvatsku, 21. svibnja. Max okuplja nezaobilazni HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje iz stvarnog života i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim emisijama, novim i kultnim filmovima, nezaobilaznim sportskim događajima i vodećim TV mrežama u odabranim zemljama, na jednom odredištu, po prvi put.



- Max je glavno odredište za streaming Warner Bros. Discoveryja i temelji se na našem dugogodišnjem nasljeđu u Europi, ujedinjujući raznovrsnu i bogatu kulturu zabave s naših usluga i mreža na jednom mjestu. Sadržaj koji imamo na Maxu, od “Zmajeve kuće” do Olimpijskih igara u Parizu 2024., i više od toga, znači da Max ima nešto za svakoga, za svako raspoloženje i priliku - kazao je JB Perrette, predsjednik i izvršni direktor sektora Global Streaming & Games u Warner Bros. Discoveryju

Jamie Cooke, generalni menadžer za CEE područje, Bliski istok & Tursku, EMEA Creative & Pay TV u Warner Bros. Discoveryju rekao je: “Izuzetno sam uzbuđen zbog dolaska Maxa u Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru i još pet regija u srednjoistočnoj Europi, jer je to početak novog poglavlja u dugoj baštini naše regije. Na Maxu ćemo prikazivati najupečatljivije globalne hitove, nastaviti biti platforma za gledanje lokalnih nagrađivanih dokumentarnih filmova i serija kao što su ‘Apolonia, Apolonia’, ‘Pianoforte’, ‘Spy/Master’ i ‘Vika!’, te platforma za uživanje u novim uzbudljivim pričama poput ‘Zmajeve kuće’, dokumentarcima ‘Poljubite budućnost’ i ‘Nebo iznad Zenice’, koje ćete moći gledati na jednom mjestu.”

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom dugoočekivane druge sezone originalne HBO serije “Zmajeva kuća”, čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovog ljeta Max će biti jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan.

Max je jedinstven među pružateljima usluga streaminga zbog kombinacije svoje neusporedive raznolikosti te nove i poboljšane aplikacije s kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom. Pretplatnici će moći uživati u raznolikom i kvalitetnom zabavnom sadržaju uz Warner Bros. filmove poput “Barbie”, “Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” i “Wonka”, HBO Originale kao što su “The Last of Us”, “Bijeli lotos”, “Euforija”, “Pravi detektiv: Zemlja tmine”, “Režim”, “Simpatizer”, “Pehist - drugi dio” i nadolazećom komedijom “The Franchise”.

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući “Pingvin” i “Welcome to Derry”. U ponudi će biti i filmovi iz opsežne knjižnice WB-a, uključujući “Harry Potter” franšizu, “Matrix”, “Vitez tame”, “Joker”, “Gospodar prstenova”, kao i omiljene Discovery serije “90 dana do vjenčanja”, “Zlatna groznica” i “Renovator”.

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih međunarodnih i europskih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Roland-Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke - Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki važan zimski sport na World Championshipu i World Cupu.

Max će nuditi različite vrste pretplata, kao i opciju sportskog paketa koji se može uvrstiti na bilo koju osnovnu pretplatu, a sve pojedinosti o cijenama bit će objavljene u idućim tjednima i razlikovat će se od zemlje do zemlje. D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike