TvObzor
OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja
Objavljeno 26. travnja, 2024.
U tamburašku ulogu ući će Faris Pinjo i izvesti jedan od najvećih hitova popularnog domaćeg benda Gazde

Pred kandidatima showa “Tvoje lice zvuči poznato” deveta je epizoda, a pripreme za nove transformacije u punom su jeku.



Baš kao što je talijanska megapopularna rock-grupa Måneskin prije tri godine pobijedila na Eurovziji, Mia Negovetić je s njihovom pjesmom odnijela svoju drugu pobjedu u showu. Nakon lude energije Damiana Davida ovoga će tjedna Mia nastaviti s eurovizijskim izvođačima i postati Hari Mata Hari. “Jedva čekam taj nastup, veselim se, to je emotivna pjesma i mislim da će biti jako, jako zabavno”, najavljuje Mia.

Za novu ulogu priprema se i Tomislav Marić - ToMa, koji će u nedjelju utjeloviti velikana hrvatske glazbene scene Vice Vukova. “Mislio sam da je Jacques vokalno zahtjevan, ali Vice je zahtjevniji na nekom drugom levelu i zapravo mi malo stvara stres, ali tako je ta pjesma lijepa i toliko jedva čekam stati na pozornicu i izvesti je. Teško je, ali se radujem”, poručuje ToMa.

Iz ženske uloge još uvijek neće izići Luciano Plazibat, koji već zagrijava glasnice za ulogu Danijele Martinović, te opisuje: “Pripreme teku jako dobro, više se mi zabavljamo u backstageu nego što se pripremamo, ali vidimo se u nedjelju u 20.15 jer ide Danijela Martinović.”

U tamburašku ulogu ući će Faris Pinjo i izvesti jedan od najvećih hitova popularnog domaćeg benda Gazde, zvanih tamburaši u kožnim jaknama. “Pripremaju se Gazde tako da imamo jedan kaubojski romantični čin. Jedva čekam i radujem se, a nadam se da i vi uživate i radujete se svakoj emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’”, najavljuje Faris Pinjo.

“Gljiva mi je dodijelila Camilu Cabello, na prvu mi se činilo super jer je ženska uloga, a na drugu sam shvatila da ne poznajem toliko tu pjesmu. Zasad ide dobro i ušla sam u njezin lik, pa sam cijeli tjedan lepršava i puna energije”, otkriva Antonija Šola, a njezina imenjakinja Antonia Dora Pleško sprema se postati Axl Rose i izvesti jednu od omiljenih balada grupe Guns ‘N’ Roses. “Želim ovo izvesti dostojanstveno i lijepo jer svi znamo tu pjesmu i svi se sjećamo tog spota, pa vas pozivam da pratite i javljate vaše dojmove”, poručuje Antonia Dora Pleško.

Među stranim izvođačima naći će se i Alen Bičević, koji će utjeloviti Bonnie Tyler, i Marija Kolb, koja će na jedan dan postati popularna Sia.

Ove nedjelje gledatelje očekuje i gost iznenađenja, a tko će to biti i kome će se od kandidata pridružiti na pozornici, ne propustite pogledati u novoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato”, 28. travnja, u 20.15 na Novoj TV. D. Miklić
Najčitanije iz rubrike