Osijek
DAROVI ZA CVJETNICU

Bolji uvjeti za razonodu
umirovljenika u četvrtima
Objavljeno 25. ožujka, 2024.
Predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi grad Robert Seligman u povodu Cvjetnice prigodno je darivao članove Matice umirovljenika Hrvatske Osijek i ugodno se družio s njima. Umirovljenici su Seligmanu zahvalili na postavljanju nove rasvjete i obnovi parketa u dvorani kneza Domagoja.

“Ovo je prostor u kojem se često i rado družite i razonodite, pa smo nastojali učiniti ga što ugodnijim za vas i za druge korisnike", kazao je Seligman.

Umirovljenici i predsjednica podružnice MUH-a "Knez Domagoj" na području Gradske četvrti Novi grad Nada Mihić te predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Grada Osijeka Marija Sužnjević iskoristile su priliku zahvaliti i gradonačelniku Ivanu Radiću na brizi o građanima treće dobi i podijeljenim uskrsnicama.

Veselo je bilo i u dvorani na Vijencu Ivana Meštrovića, gdje je tamošnja podružnica MUH-a organizirala nedjeljeni ples, a usput su i prodavali rukotvorine i uskrsne ukrase koje su izradile članice na radionicama. I ondje nije izostalo darivanje, a Seligmanu, koji je odrastao na Vijencu, pridružili su se i predsjednik Gradske četvrti Tvrđa, doc. dr. sc. Damir Šebo i njegov zamjenik u Vijeću te gradske četvrti, Jerko Glavaš. Obojica su nam otkrila da i u sjedištu Četvrti planiraju opremanje. Tako doznajemo da ovih dana stižu novi stolci i nove zavjese, a u pripremi je i opremanje kuhinje koja će olakšati održavanje raznih druženja u dvorani koja je povoljno dostupna za najam.

D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike