Osijek
POZIV ZA POTPORE U LOVSTVU

Uvedene još četiri mjere
Objavljeno 26. ožujka, 2024.
Otvoren je javni poziv za potpore u lovstvu Osječko-baranjske županije. Uz dosadašnje mjere potpora za opremanje hladnjača, za kupnju zemljišta za osnivanje remiza, za razvoj i unaprjeđenje lovnog turizma i potpore za sudjelovanje na manifestacijama u lovstvu, nove su mjere potpora za unos sitne divljači, za izgradnju novih i održavanje postojećih lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata, za cijepljenje lovačkih pasa i za provođenje mjera za sprječavanje šteta od divljači.

Potpore se odobravaju na temelju zahtjeva podnesenih na javni poziv, koji je s pratećim obrascima objavljen 20. ožujka na mrežnoj stranici obz.hr, a otvoren je sve do iskorištenja sredstava, najkasnije do 31. listopada 2024.

Korisnici potpora za sve mjere su lovozakupnici zajedničkih i državnih lovišta na području Županije te koncesionari državnih lovišta na području Županije koji su stekli pravo lova i ispunjavaju ostale propisane uvjete. Za mjeru Potpora za sudjelovanje na manifestacijama u lovstvu uz lovozakupnike zajedničkih i državnih lovišta korisnici su i pravne osobe koje su organizatori i sudionici manifestacija koje predstavljaju i promiču lovstvo. Ukupno je u proračunu planirano 66.600 eura. I.R.G.
Možda ste propustili...

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

Najčitanije iz rubrike