Sport
PROGLAŠENI NAJSPORTAŠICE I SPORTAŠI

ŠNK Baranja-Belje najuspješniji sportski kolektiv Belog Manastira
Objavljeno 23. ožujka, 2024.

Jelena Grgić (GD Beli Manastir) i Leonard Barić (ŠNK Baranja-Belje) sportašica su i sportaš Grada Belog Manastira za 2023. godinu, a ŠNK Baranja-Belje najuspješniji sportski kolektiv. Epilog je to prigodne svečanosti koja je, u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Belog Manastira, održana u prostorijama Umjetničke škole.

Proglašeni su i najperspektivnije sportašice, sportaš i sportski kolektiv. Najperspektivnije sportašice su Marta Jakobfi i Milica Njegomir, članice Karate kluba Beli Manastir '98, te Lorena Dominić, Franka Knežević, Maja Radović i Nicole Čuraj iz Gimnastičkog društva Beli Manastir. Najperspektivniji sportaš mladi je nogometaš ŠNK Baranja-Belja, Filip Kantor, a najperspektivniji sportski kolektiv KK Beli Manastir '98.Proglašena je i najuspješnija trenerica - Matea Vidović, članica GD Beli Manastir.

Već tradicionalno, ZŠU je nagradio pojedince i klubove koji su dali veliki doprinos za razvoj sporta u Baranji odnosno obilježavaju ''okrugle'' godišnjice. Tako je za 15. godišnjicu nagrađen ŽOK Baranja, a za 20 godina djelovanja boćarski klub Vid. Nagradu su za 25 godina rada dobili Karate klub Beli Manastir '98 i njegov utemeljitelj, Dalibor Svetličić, a za veliki doprinos u razvoju sporta tijekom 30 godina rada nagrađen je Borivoj Stojanović, sportski djelatnik u NK Vardarcu. Dva baranjska kluba ove godine obilježavaju 100 godina postojanja, pa su stoga plakete preuzeli predstavnici HNK Bilja i NK Napretka (Batina).

Zbog vrhunskih prošlogodišnjih sportskih rezultata nagrađen je Streljački klub Bolman. Nagradu koju dodjeljuje Športska zajednica Osječko-baranjske županije za doprinos razvoju sporta, dugogodišnjem šahisti ŠK Beli Manastir, Ivanu Heringu, uručio je Dubravko Ižaković, glavni tajnik ŠZ OBŽ. Nagrade sportašima i sportašicama uručili su Tomislav Rob, gradonačelnik Belog Manastira, njegov zamjenik, Goran Hes i predsjednik ZŠU Grada Belog Manastira, Ivan Zadravec. I.Getto

Možda ste propustili...

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike