Osijek
GRADONAČELNIK UPALIO ČETVRTU ADVENTSKU SVIJEĆU

"Neka božićni duh svima donese obilje mira, radosti i zdravlja"
Objavljeno 24. prosinca, 2023.
Gradonačelnik Ivan Radić upalio je danas u pratnji svojih zamjenika Jasenke Crnković i Dragana Vulina ispred osječke konkatedrale četvrtu adventsku svijeću, koja, kako je istaknuo, simbolizira ljubav.

- Drage Osječanke i Osječani, drage sugrađanke i sugrađani, danas palimo četvrtu adventsku svijeću, svijeću koja simbolizira ljubav. Iako je to posljednja svijeća na našem vijencu, neka svjetlo koje gori, svjetlo mira, nade, radosti i ljubavi, gori u našim srcima tijekom čitave 2024. godine - poručio je okupljenim sugrađanima Radić, istaknuvši kako je posebnost ovogodišnje četvrte adventske svijeće ta što je upaljena na sam Badnjak.

- To je dan koji nas podsjeća na važnost obitelji, prijateljstva, dobrote i zajedništva, a to vrijednosti koje trebamo njegovati i ostaviti u naslijeđe generacijama koje dolaze iza nas. Neka božićni duh vama i vašim obiteljima donese obilje mira, radosti i zdravlja. Svima želim čestit i blagoslovljen Božić - poželio je u svojoj čestitci Osječankama i Osječanima. I. Alilović
Možda ste propustili...