Osijek
OSIJEK GOURMET

Kod Javora
Objavljeno 4. studenog, 2023.
Donjodravska obala 14, Osijek 031 506 950 www.kod-javora.com

Krčma “Kod Javora” svojim postojanjem obilježila je četvrto desetljeće na lokaciji koja se ističe posebnim položajem, neposredno uz šetnicu pokraj rijeke Drave. Od 1999. uvršteni smo među 100 restorana hrvatske gastronomije i tu ponositu titulu svakodnevno opravdavamo zadovoljstvom naših gostiju.

Svojim radom, vrhunskom uslugom i autohtonim jelima trudimo se imati raznovrsnu ponudu s naglaskom na detalje i kvalitetu. Za one koji uživaju u domaćoj tradicionalnoj kuhinji pripremamo riječne riblje specijalitete – naš glasoviti fiš-paprikaš, perkelt od ribe i riblje plate (smuđ, som i šaran). Također, za vrhunske gurmane željne standardne ponude pripremamo jela s roštilja, jela ispod peke kao i jela iz krušne peći, odakle svakodnevno pristižu i naše nadaleko poznate domaće lepinjice.

Velika otvorena terasa s pogledom na rijeku Dravu u ljetnom razdoblju daje našim gastronomskim delicijama novu dimenziju osjeta prirode. Uz vanjski roštilj i kuhanje fiša na otvorenom trenuci opuštanja su zajamčeni. Tijekom hladnih zimskih dana doživite ugođaj toplog doma uz kamin na terasi koji čini savršen dodatak prostornom uređenju.

TZ Osijek - PROMO

Preporuka chefa kuhinje
 
PREDJELO

Marinirana riba na podlozi od rikule s kaparima

GLAVNO JELO

Špageti s dimljenim šaranom

DESERT

Palačinka u vinskom umaku

 

PREPORUKA VINA

Graševina Belje

Možda ste propustili...

KULTURNO-TURISTIČKA MANIFESTACIJA

Noć tvrđava udružila je kulturne ustanove

U ORGANIZACIJI SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA I UDRUGE MUZZA

U petak i subotu prvi “Open mind”, vikend znanosti za djecu i mladež

U ARHEOLOŠKOM MUZEJU OSIJEK

Koncert zborova Glazbene škole