Osijek
OSIJEK GOURMET

Čingi Lingi čarda
Objavljeno 4. studenog, 2023.
Ulica kralja Zvonimira 98, Bilje 031 281 700 www.cingilingicarda.hr

Čingi Lingi čarda reinterpretira definiciju luksuza - luksuz je odvojiti vrijeme za sebe i svoje najdraže i uživati u malim trenucima koji su u konačnici uvijek oni najvažniji. Najvažniji segmenti - odlična hrana, predivna priroda i ugodan ambijent u koji su svi dobrodošli, bili su misao vodilja pri obnovi ovog poznatog mjesta. O obnovi ovog kultnog mjesta dugo se pričalo te su očekivanja gostiju bila vrlo visoko postavljena, a komentari naših gostiju danas dokazuju kako smo očekivanja potpuno ispunili, usuđujemo se reći, mnoge smo i oduševili. Čingi Lingi čarda je oaza mira, ugode i dobre energije. Dobrodošli su svi koji uživaju u životu, druženju i dobroj hrani.

Inspiracija za sva jela dolazi iz Baranje i njezine bogate prirode usred koje je Čingi Lingi čarda smještena. Većinu namirnica nabavljamo od lokalnih proizvođača u krugu od 30 km.

U Čingi Lingi čardi gosti uživaju u klasičnim baranjskim specijalitetima, rekonstruiranim i usavršenim jelima od domaćih sastojaka, kao i vrhunskim vinima i slasticama. Prepoznatu kvalitetu hrane i pića postižemo korištenjem vrhunskih sirovina i proizvoda većinski lokalnih OPG-ova i proizvođača.

Čingi Lingi čarda mjesto je gdje dobra hrana i opuštena atmosfera hrane prijateljstvo i ljubav te oplemenjuju život i svakodnevicu. Ukratko, mjesto dobre energije.

TZ Osijek - PROMO

Preporuka chefa kuhinje:


PREDJELO

Čips od šarana

GLAVNO JELO

File smuđa u umaku od kopra

DESERT

Torta od lješnjaka i čokolade

Možda ste propustili...

GRANIČNI POLICAJCI U “NEVIČICI”

Policajci oduševili vrtićarce

U ARHEOLOŠKOM MUZEJU OSIJEK

Koncert zborova Glazbene škole