Osijek
OSIJEK GOURMET

Restoran Crna svinja
Objavljeno 4. studenog, 2023.
Ulica Ovčara 3, Čepin 091 451 2676 www.restoran-crna-svinja.business.site

Restoran Crna svinja smješten je u ugodnom ambijentu Terra Negra Country Cluba, okružen livadom i šumarcima, na mirnoj lokaciji u Čepinu, nedaleko od Osijeka. Naziv je dobio prema autohtonoj slavonskoj pasmini crne svinje, čiji je uzgoj započeo krajem 19. stoljeća na imanju grofa Pfeiffera, u neposrednoj blizini restorana.

Jelovnikom restorana Crna svinja dominiraju vrhunska mesna jela, a prilagođava se sezonama sazrijevanja lokalnih namirnica, pa tako uz redovni jelovnik svake se godine ponudi i zimski, proljetni, ljetni te jesenski. Osnove jela dolaze sa slavonske zemlje, iz vlastite proizvodnje i uzgoja.

Toplo uređeni sofisticirani interijer, koji je iz stare konjušnice preuređen u moderan i multifunkcionalan prostor, poziva vas da sjednete i ne dižete se bar nekoliko sati dok uživate u fuziji mirisa i u sljedovima probranih jela.

"Restoran Crna svinja spoj je moderne i tradicionalne Slavonije prezentiran kao jedna urbana hedonistička priča, a to je smjer koji nastojimo pratiti i u budućnosti. Naš je cilj pokazati da ovaj kraj može i ima puno više toga ponuditi, a razvojem ruralnog i kontinentalnog turizma stvaramo jednu dodanu vrijednost Slavoniji, a naposljetku i cijeloj Hrvatskoj", poručuju domaćini.

TZ Osijek - PROMO

Možda ste propustili...