Mozaik
INTIMNA ISPOVJEST GISELE BUNDCHEN

Razvod od Toma Bradya bio je smrt mog sna
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
Manekenka Gisele Bundchen otvoreno je progovorila o svom razvodu od igrača NFL-a Toma Bradyja, opisavši ga kao "smrt mojeg sna", piše BBC. Popularna brazilska manekenka i zvijezda američkog nogometa rastali su se prošlog listopada nakon 13 godina braka.



- Teško je jer zamišljaš da ti život ide određenim smjerom i učinio si sve što si mogao - rekla je za časopis Vanity Fair te negirala nagađanja o tome da je do razvoda došlo nakon što se Brady vratio u NFL, unatoč tome što je prethodno najavio povlačenje. To je opisala kao "veoma bolnu i najluđu stvar" koju je ikad čula.



- Ono što je rečeno jedan je mali dio mnogo veće slagalice. Nije baš crno-bijelo. Uvijek sam navijala za njega i nastavit ću zauvijek. Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi - kaže Gisele.



Brady, koji je osvojio rekordnih sedam Super Bowl naslova tijekom 23 godina karijere, rekao je prošli mjesec da se povlači zauvijek. Brady i Bundchen počeli su se viđati 2006., a vjenčali su se početkom 2009. Imaju dvoje djece, a Brady ima i sina kojeg je dobio s bivšom partnericom, glumicom Bridget Moynahan.



- Ponekad rastete zajedno, ponekad se udaljite. Kada sam ja imala 26, a on 29 godina, upoznali smo se, htjeli smo obitelj, htjeli smo stvari zajedno. Kako je vrijeme prolazilo, shvatili smo da želimo različite stvari. To ne znači da ne volite tu osobu - rekla je Gisele. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike