Sport
DVOSTRUKI PRVOLIGAŠKI KUGLAČKI PROGRAM

Najugodnije iznenađenje protiv prvaka, Osijek bi trebao nastaviti uspješan niz
Objavljeno 1. listopada, 2022.
Kuglana Pampas na startu sezone ima tehničkih problema, ali može se očekivati da su se oni uspjeli otkloniti uoči zanimljivog subotnjeg programa. Ponovo je na meniju dvostruki prvoligaški, koji pola sata nakon podneva otvaraju kuglačice Osijeka ‘97 koje dvoboj 4. kola dočekuje kao jedna od četiri ekipe koje još ne znaju za poraz. Nakon dvije pobjede i remija bilo bi pravo malo čudo da i nakon subote u rubrici poraz ostane nula. Razlog je što u goste dolaze državne prvakinje, trenutačno najbolji sastav u Europi. Mlaka je uz državni primat, vlasnik onih u Ligi prvaka i Svjetskom kupu, stoga je jasno da Osječanke unatoč dobrom otvaranju sezone sada imaju ulogu autsjaderki. Ništa ih pak ne sprječava da namuče Riječanke. Ostali parovi: Ogulin - Siscia, Kustošija - Istra, Rijeka - Podravka i Zagreb - Split.

Nakon što su prije tjedan dana upisali prvu pobjedu, kuglači Osijeka imaju dobru prigodu za osvajanje novih bodova. U goste stiže novi prvoligaš, Plitvice na Pampasu ne bi smjele prirediti iznenađenje. Nakon dvije utakmice bez poraza, niz želi zadržati i Đurđenivac, koji dočekuje splitski Poštar. Derbi 4. kola je u Splitu, gdje prvak Mertojak dočekuje Zaprešić, a još igraju: Grmoščica - Zadar i Željezničar - Bjelovar.

Nema u 4. rundi međusobnih slavonskih okršaja u Prvoj B ligi Sjever. Osječki "pivarci" već su odradili svoju obvezu kod Medveščaka 1958 (poraz 7:1), a igrat će: Slavonac - Lepoglava, Ponikve - Zabok, Novska - Papuk-Pakrac, Ciglenica - Fortuna i Nove nade - Obrtnik Torbar.

Odrađuju četvrto kolo i drugoligaši, na istoku kod kuglača već su igrali Nova Gradiška - Zara-Auto Matrix (7:1) i Tvin - Vodovod GV (5:2), a ostali parovi su: Silos - Požega, Željezničar (O) - Slavonski Banovac, Zanatlija (SB) - Belišće i Željezničar (B) - Obrtnik (P). Kod kuglačica na Sjeveru, sučeljavaju se: Đakovo - Sloboda Tvin, Pitomača - Obrtnik (SB), Podravka II - Moslavina i Koprivnica - Novska. Već su igrali Obrtnik (NG) - Beli Manastir (8:0). N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike