Sport
STOLNOTENISAČI SPREMNI ZA NOVE IZAZOVE

Neka se odlične pripreme odraze i na rezultate na EP-u
Objavljeno 11. kolovoza, 2022.
Dio velike europske sportske smotre u Münchenu je i stolni tenis, čija se natjecanja održavaju od 13. do 21. kolovoza. Azijci apsolutno vladaju u tom sportu, iako će ovo biti europski skup, ponovno će za stolovima biti dosta jakih i opasnih kosookih stolnotenisačica i stolnotenisača koji su igračku sreću pronašli na Starom kontinentu. Teško je prognozirati koliko hrvatski pingpongaši mogu na tom skupu, ali treba se nadati da će Mateja Jeger Majstorović, Ivana Malobabić, Hana Arapović, Andrej Gaćina, Frane Tomislav Kojić, Tomislav Pucar i Filip Zeljko izvući sve najbolje iz sebe, a ako to naprave, onda mogu jako daleko.

Hrvatski ženski trojac odradio je jake pripreme za EP s talijanskim reprezentativkama, Valentinom Roncallo, Nicole Arlia, Veronicom Mosconi, Le Thi Hong Loan, Giorgiom Piccolin i Gaijom Monfardini, dečki su generalku imali igrajući na jakim turnirima s jakim suparnicima.

- Pripreme su bile jako dobre, skupile su se na jednom mjestu odlične igračice, i naše i talijanske. Nadamo se kako će se ove dobre pripreme odraziti na rezultate u Njemačkoj. Nakon Italije nastavili smo treninge u Zagrebu i nadamo se dobrom nastupu u Münchenu - poručili su iz hrvatske ženske stolnoteniske reprezentacije. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike