Mozaik
EXIT FESTIVAL ODRŽAT ĆE SE OD 7. DO 10. SRPNJA

Odbrojavanje počelo, a ulaznice se mogu kupiti još samo danas
Objavljeno 4. srpnja, 2022.
Za nekoliko dana EXIT će ponovo otvoriti svoja vrata za posjestitelje iz više od 70 zemalja cijelog svijeta! Ulaznice samo što nisu rasprodane. Za sve koji još nisu osigurali upad na festival, ulaznice će biti dostupne na službenoj web stranici samo do danas, 4. srpnja.

Prije 22 godine prvi put je u istom dahu odjeknula mladenačka želja za slobodom i vezom sa svijetom. Tada je stvoren EXIT i više od dva desetljeća kasnije, ustrajno i beskompromisno definira ga ono što ga je i stvorilo: zajedništvo, bezuvjetna podrška, sloboda i slavljenje života. To mjesto, na kojem se događa čarolija, a nemoguće postaje moguće, uvijek je bilo puno više od festivala. Stvaralo je uspomene i prijateljstva, uzdizalo emocije do najvišeg nivoa, podizalo porušene mostove, stvaralo svijet u kojem smo svi isto pleme i govorimo istim jezikom, a taj jezik je ljubav. Za generacije i generacije klinaca EXIT nije bio samo izlaz, nego i put. Od tog 29. lipnja 2000. do danas glasno poručuje i neće stati: Tu smo jedni za druge, svuda i (za)uvijek.

"Suosjećanje će spasiti svijet", "Razumijevanje je čin ljubavi", "Pokaži svoju čaroliju", "Ovo je tvoj dom", "Ovdje uvijek pripadaš!", samo su neke od poruka kojima će EXIT tijekom festivala posjetitelje podsjećati da se nalaze na mjestu gdje vlada zajedništvo i mir. Prošle godine, usprkos svim okolnostima, EXIT je bio svjetlo na kraju tunela, prvi veliki festival na svijetu od početka pandemije, a ove godine festivalsko zajedništvo će otići korak dalje, pokazujući da ljudi mogu biti tu jedni za druge - bezuvjetno. EXIT je mjesto gdje netko može biti sam s muzikom, ali nikada usamljen, EXIT je mjesto gdje je uvijek izlazak sunca i gdje osmijeh uvijek pobjeđuje!

Na mjestu gdje se događa magija ove godine svoj otisak će ostaviti neka od najvećih svjetskih imena: Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama‘ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Kiril Djaikovski i stotine drugih. T.K.
PROGNOZA SUNČANA, KAMP JE SPREMAN
Pravo ljetno vrijeme u Novom Sadu, s više od 30 °C svakog dana! Savršeno za kampiranje u službenom kampu EXIT festivala na obali rijeke. EXIT kamp se nalazi na prelijepoj pješčanoj plaži na Dunavu, samo 20 minuta hoda od Petrovaradinske tvrđave na kojoj se održava festival. Ove godine EXIT kamp će imati četiri bine i zone, suvenirnicu, prostor za sport i rekreaciju i još mnogo toga, a sve s ciljem da boravak bude magičan. Samo se ne smije zaboraviti ponijeti kremu za sunčanje. Kamp će otvoriti svoja vrata 5. srpnja, a prijavljivanje i odjavljivanje omogućeno je cijeli dan i noć, odnosno 24 sata sve do 12. srpnja.

Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike