Regija
17. MEMORIJALNI KUP STJEPANA I DRAGE JAMNIĆA U BELJEVINI

Vatrogasci iz Šaptinovaca najbolji
Objavljeno 30. lipnja, 2022.
BELJEVINA - DVD Beljevina organizirao je 17. Memorijalni kup Stjepana i Drage Jamnića na igralištu NK Zagorac 1952. u Beljevini, a u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Stjepana Jamnića i pokojnog dugogodišnjeg zapovjednika DVD-a Dragu Jamnića. Sudjelovalo je 14 ekipa iz Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Zagrebačke županije. Nazočne je podravio predsjednik DVD-a Beljevina Dražen Ostroški, a natjecanje je otvorila predsjednica Općinskog vijeća Đurđenovac Dragica Pavlić.



Najbolji rezultat u muškoj A kategoriji imali su vatrogasci iz Šaptinovaca. Drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovec, a treće vatrogascima iz Našica. Ekipa DVD-a Beljevina najbolja je bila u ženskoj A kategoriji.



U muškoj B kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Šaptinovci, drugo ekipa DVD-a Đurđenovac, a treće DVD-a Breznica Našička. Ekipa DVD-a Virovitica pobijedila je u ženskoj B kategoriji, a druga je bila ekipa DVD-a Breznica Našička.



Memorijalni kup završen je natjecanjima u ispijanju piva i vina na slamku. U natjecanju u ispijanju piva slavila je ekipa DVD-a Šaptinovci, a u ispijanju vina ekipa Daleko od alkohola (DVD Valenovac). S.F.
Možda ste propustili...

NOVI USPJEH MLADOG POVJESNIČARA

Ivano Bocor drugi put državni prvak

AKCIJOM “DRAGOVOLJCI ZA NAJMLAĐE”

UDVDR Slatina prikupio je novac za analizator CRP-a

SLAVONSKO-BARANJSKE POLJOPRIVREDNE POVRŠINE

Kiša je spasila usjeve, ali zbraja se šteta od divljači

Najčitanije iz rubrike