Mozaik
PRVI SINGL

Đakovčanin Vedran Šarić zapjevao "C‘est Noël"
Objavljeno 24. prosinca, 2021.

Vedran Šarić (34), umjetnički Védran, Slavonac iz Đakova sa zagrebačkom adresom, ovih blagdanskih dana predstavlja svoj prvi singl "C‘est Noël" (Božić je). Nakon suradnje s Lu Jakelić, Matijom Cvekom i Nikom Turković, ohrabrio se pokazati svijetu kako jedan bubnjar pjeva i svira gitaru.

 



- Nikad nisam planirao raditi božićnu pjesmu, nisam taj tip, ali mi se jednostavno dogodila i hvala joj na tome - rekao je Vedran o svom prvom singlu, i dodaje kako sve što slijedi polazi iz spoja ljubavi i očaja. U zadnjih deset godina napisao je više od 20 pjesama koje su jednostavno predugo "stajale" u diktafonu. Vedranov plan je prebaciti ih na album do ljeta iduće godine. Dok se album ne dogodi, možemo uživati u spotu za "C‘est Noël". Zašto francuski jezik? Osim što je veliki fan kroasana, pjevanje na francuskom motivira ga u želji za usavršavanjem jezika i uživa u tom procesu. Baš zbog toga, album koji je u planu, najavljuje Vedran Šarić, bit će na francuskom, ali i na engleskom jeziku.

Osim glazbe, Vedrana se moglo vidjeti u nekoliko reklama poznatih domaćih i stranih brendova. Najponosniji je ipak što je većinu svog života posvetio radu s djecom kroz sportsku animaciju i babysitting. S.Ž.

Možda ste propustili...

SJAJNI HRVATSKI ROKERI ODUŠEVILI SU KONCERTOM U DINGWALLSU

Bare & Majke u londonskom klubu

Najčitanije iz rubrike