Mozaik
SJAJNI HRVATSKI ROKERI ODUŠEVILI SU KONCERTOM U DINGWALLSU

Bare & Majke u londonskom klubu
Objavljeno 3. svibnja, 2024.
Kultni londonski klub Dingwalls zadrhtao je pod zvukom domaćeg rocka. Goran Bare & Majke održali su nezaboravan koncert 28. travnja, koji je opravdao sva očekivanja.

- Koncert je bio fantastičan, mi smo se dobro osjećali na bini, super je bilo što su ljudi uživali, i to je nama dovoljno - rekao je Goran Bare.

Na pozornici koja je ugostila svjetska glazbena imena poput RHCP i Imagine Dragonsa, Bare & Majke izveli su neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Teške boje", "Ja sam budućnost", "Vrijeme je da se krene" i "Noćas prelazim rijeku". Sirovim rock-zvukom i odličnim tekstovima zauzeli su svoje mjesto među legendama klupske scene.

Prije koncerta bend je posjetio legendarni Abbey Road Studios, najznačajniji studio za snimanje na svijetu, poznat po svojoj kreativnosti i tehnološkoj izvrsnosti. Kultni studio posljednjih je 90 godina bio glazbeni dom brojnim vrhunskim izvođačima kao što su The Beatles, Pink Floyd, Shirley Bassey, Oasis, Radiohead, Sam Smith, Florence + The Machine, Ed Sheeran, Lady Gaga, Amy Winehouse, Adele i mnogim drugima.

- Bilo je impresivno, ovo što sam vidio – pozitivno sam šokiran. Velik dio povijesti pop-glazbe nalazi se ovdje. Ovo je stvoreno tridesetih godina, znači skoro 100 godina pop-glazbe je ovdje, i to pričamo o vrhunskoj glazbi. Još uvijek sam pod dojmom, jako inspirativno, poučno i super iskustvo - rekao je Bare. T.K.
Možda ste propustili...

U SPOMEN NA DR. JERGOVIĆA, UTEMELJITELJA PITOMAČKOG FESTIVALA

Održan koncert “Čuvar uspomena”

NAJBOLJI HRVATSKI PLASMAN NA EUROVIZIJI OTKAKO JE SAMOSTALNA

Baby Lasagna osvojio Europu, ali nije bilo dovoljno za pobjedu

POJAVIT ĆE SE 24. SVIBNJA

Lenny Kravitz izdaje 12. album

Najčitanije iz rubrike