Sport
HEP DVORANSKO TENISKO PRVENSTVO HRVATSKE DO 16 GODINA

Ema Midžić odličnom igrom do titule
Objavljeno 23. studenog, 2021.
U dvorani virovitičkog Teniskog kluba Didon završeno je HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske za juniorke do 16 godina, a naslov pobjednice ostao je u Slavoniji. Osvojila ga je Ema Midžić iz TK Vinkovci, koja je na prvenstvo došla s pozivnicom i otišla do titule.

Ema je sigurno krstarila ždrijebom, u polufinalu je nadvisila osječku "olimpijašicu" Neru Tešankić s 4:6, 6:3, 6:3, a u finalu je bila bolja od Brođanke iz zagrebačkog klub Zagi Ivone Riđan s laganih 6:4, 6:0. Inače, Ivona je u polufinalu pobijedila treću nositeljicu Manuellu Persson (Opatija) sa 6:4, 6:2.

- Iako sam znala da nisam još dosegnula svoju najbolju formu, a i igralo se na podlozi na kojoj ne treniram, nadala sam se ulasku u finale, ali baš naslovu... Konkurencija je bila dobra. Polufinale je bilo teže od finala, od početka PH sam se borila s privikavanjem na podlogu, imala sam problema s kretanjem, ali i to sam uspješno riješila i kad sam se naviknula, išlo je lakše. Nisam očekivala tako lagano dobiti finale, ali opustila sam ruku i evo kući sam donijela pokal. Organizacija turnira u Virovitici bila je na visokom nivou. Sretna sam što sam nakon osvajanja drugog mjesta na državnom do 16 godina u Zadru stigla do titule dvoranske prvakinje Hrvatske - kazala je mlada Vinkovčanka Ema Midžić.

Ivona Riđan i Lucija Rastočić (Vulpes) nove su državne prvakinje u igri parova, nakon što su u završnom dvoboju nadvisile Maju Brnić (TK Tweener) i Neru Tešankić (TK Olimpija) sa 6:3, 6:4. M. K.
Možda ste propustili...

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

SEDMO IZDANJE KUPA GRADA OSIJEKA U MAČEVANJU

Članovi MK Dmitar Zvonimir skupljali su iskustvo, ali i medalje

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

Najčitanije iz rubrike