Sport
ŽNK OSIJEK GOST ZAGREBAČKOG DINAMA

“Zečice” namjeravaju i u Maksimiru zadržati svoj pobjednički ritam
Objavljeno 8. svibnja, 2021.
Sljedeća prepreka na putu prema povratku titule prvakinja Hrvatske za nogometašice Osijeka u hrvatskoj je metropoli, gdje će štićenice trenera Marijana Vuke i njegova suradnika Vjerana Dokonala sutra (nedjelja) od 15 sati u Maksimirskoj šumi dočekati Dinamo. Trećeplasirana ekipa nakon osnovnog dijela prvenstva, u kojem je nedavno na igralištu "Kraj Drave" pružila solidan otpor izgubivši samo 2:1. Bodovi su ipak pripali vodećem sastavu koji to namjerava ostati i nakon toga susreta drugog kola doigravanja, a prvog u nizu od tri gostovanja.

- Dinamo se, nedvojbeno, podignuo u odnosu prema prijašnjim sezonama, ali taj ishod od prije nekoliko tjedana na našem terenu nije pravi pokazatelj odnosa snaga. Kvaliteta je i nadalje u većem postotku na našoj strani i svi vjerujemo da će očekivani sutrašnji uspjeh u Maksimiru biti odgovarajuće izražen, odnosno da ćemo uvjerljivije slaviti - optimistična je Martina Šalek.

Parovi 16. kola: Dinamo (Zagreb) - Osijek, Agram (Zagreb) - Split, Marjan (Split) - Donat (Zadar) i Viktorija (Slavonski Brod) - Neretva (Metković). D.L.
Možda ste propustili...

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

SPLITSKI KLUB IMA NOVOG PREDSJEDNIKA

Iz Presoflex gradnje iz Požege na čelo Hajduka

Najčitanije iz rubrike