Mozaik
IZUZETNO LIMINITARAN BROJ GLEDATELJA

Grupa Silente će 10. travnja održatI koncert u Tvornici
Objavljeno 10. travnja, 2021.
Dubrovačka pop i rock-grupa Silente održat će ove subote, 10. travnja, koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u izuzetno limitiranom kapacitetu za svega 190 posjetitelja. Silente su usred promotivne kampanje za singl "Nikada ovako", koji je odmah po izlasku počeo bilježiti iznimno velik broj emitiranja na radiopostajama, i najavljuje njihov četvrti studijski album.

Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bit će dostupan za svega 190 posjetitelja, što je manje od 10 % kapaciteta naše najveće koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH. Za svakog posjetitelja bit će osigurana četiri kvadratna metra, kao propisani razmak između posjetitelja od 1,5 metara, na ulazu će se mjeriti temperatura i zapisati osobni podaci svih posjetitelja. Svim posjetiteljima s tjelesnom temperaturom višom od 37,2C bit će onemogućen ulaz. Koncert će biti isključivo sjedećeg karaktera, uz obvezno nošenje maski. U prostoru će biti osigurani dodatni punktovi za dezinfekciju, a šankovi neće raditi.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19 sati, a koncert počinje točno u 20 sati, radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22 sata. Ulaznice po cijeni od 100 kn mogu se kupiti putem sustava Entrio. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike