Mozaik
SNIMA SE “THE ADAM PROJECT”

Reynolds i Garner u Netflixovu ZF filmu
Objavljeno 5. prosinca, 2020.
Glumačku postavu najnovije znanstvenofantastične avanture "The Adam Project" ovih su dana popunili Mark Ruffalo i Catherine Keener, pridruživši se tako Ryanu Reynoldsu, Jennifer Garner i Zoe Saldani, koji su već otprije dio tog originalnog Netflixova projekta, prenosi The Hollywood Reporter. Film čiji scenarij potpisuje Jonathan Tropper ("This Is Where I Leave You") režirat će kanadski redatelj Shawn Levy ("Stranger Things", "Night at the Museum"). Radnja prati Adama Reeda, 13-godišnjaka koji tuguje zbog iznenadne smrti oca. On jedne noći ulazi u svoju garažu i pronalazi ranjenog pilota koji se tamo skriva. Pokaže se da je misteriozni pilot starija verzija njega iz budućnosti, kada je putovanje kroz vrijeme u svojim začecima. Riskirao je sve da se vrati kroz vrijeme u tajnoj misiji. Oni moraju zajedno krenuti u avanturu u prošlost kako bi pronašli svog oca, inače fizičara i briljantnog znanstvenika, popravili stvari i spasili svijet. Radeći zajedno, i mladi i odrasli Adam polako se mire s gubitkom oca i imaju priliku zaliječiti rane koje su ih oblikovale.

Reynolds će igrati odraslog Adama, njegovu 13-godišnju verziju utjelovit će Walker Scobell, a u ulogama njegovih roditelja naći će se Garner i Ruffalo. Adamovu suprugu igrat će Saldana, a Keener bi se, pak, trebala naći u ulozi glavne negativke u filmu, žene koja je ukrala moćnu tehnologiju od fizičara. "Desnu ruku" glavne negativke glumit će Alex Mallari Jr.

Da je početak snimanja novog ZF filma uredno počeo, dao nam je do znanja sam Ryan Reynolds objavivši prve fotografije sa seta na Twitteru i Instagramu.

- Završili smo prvi tjedan na filmu "The Adam Project". Osim što smo snimili ove dvije fotografije, Netflix će biti sretan otkriti da smo snimili i dio filma. Sretan sam što sam se vratio u čvrste ruke mog prijatelja, životnog trenera i redatelja Shawna Levyja - uz fotografije je napisao popularni 44-godišnji kanadski glumac. Očekuje se da će "The Adam Project" na Netflix stići negdje krajem 2021. godine. D. Miklić
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike