Sport
MASTERCARD OSTAJE UZ LIGU PRVAKA

Uspješna suradnja dobila nastavak i u sljedećim godinama
Objavljeno 23. listopada, 2020.
Mastercard je produžio globalno partnerstvo s UEFA Ligom prvaka za razdoblje 2021. - 2024. godine, nastavljajući tako suradnju koja je započela još 1994. godine. Sponzorstvo obuhvaća i prava na natjecanje UEFA Super Cup sljedeće tri godine, od 2021. do 2023.

Produženjem globalnog partnerstva s najvećim europskim klupskim nogometnim natjecanjem Mastercard nastavlja povezivati ljude s njihovim strastima. Više od 25 godina Mastercard je ponosni sponzor UEFA Lige prvaka te zaljubljenicima u nogomet diljem svijeta omogućava uživanje u neprocjenjivim iskustvima - i virtualno i uživo. Sudjelovanjem u programu Player Mascot djeca imaju jedinstvenu mogućnost biti dio neprocjenjive atmosfere na nogometnim travnjacima te koračati rame uz rame s najpoznatijim nogometašima UEFA Lige prvaka. Zbog trenutačnih ograničenja ove je godine Mastercard za polufinale i finale UEFA Lige prvaka i UEFA Super Cupa osmislio posebnu digitalnu aktivaciju: preko zaslona postavljenih na ulazima na travnjak djeca su bila u interakciji uživo s igračima na terenu. Inicijativu je pokrenuo Mastercard, a UEFA-ina je zaklada za djecu odabrala djecu koja su sudjelovala na različitim utakmicama.

- Dugotrajnost je od ključne važnost u izgradnji uspješnog partnerstva te smo uzbuđeni što smo produljili suradnju s Mastercardom, posebice u današnjim nesigurnim uvjetima za sportaše, ali i sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Partnerstvo s globalnim brendom kao što je Mastercard pruža mnoge pogodnosti i prilike te se veselimo našem odnosu i u nadolazećim godinama. Kao jedna od vodećih globalnih tehnoloških kompanija, Mastercard nam u vrijeme digitalne transformacije znatnije može pomoći da izgradimo dublju suradnju s globalnom publikom - kazao je Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga UEFA-e

Mark Barnett, predsjednik kompanije Mastercard u Europi, te dodao:

- Vrlo smo ponosni što smo produžili višegodišnje partnerstvo s UEFA Champions League. Ključna sportska događanja odličan su način za povezivanje obožavatelja diljem svijeta s njihovim strastima. Dok slavimo 27. godinu službenog sponzorstva, uzbuđeni smo što ćemo svjedočiti novim neprocjenjivim trenucima u UEFA Ligi prvaka u godinama koje dolaze.

Mastercard je globalna tehnološka kompanija u platnoj industriji, a dugi niz godina pomaže pojedincima, financijskim institucijama, javnoj upravi i poslovnim subjektima da ostvare svoj potpuni potencijal. G.S.
Možda ste propustili...

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ĐAKOVA ZA 2023. GODINU

Ispred svih su Ivana i Andrej

Najčitanije iz rubrike