Mozaik
PLANIRA SE ODRŽAVANJE 13. VELJAČE 2021. U OPATIJI

HRT: Uskoro natječaj za Doru 2021.
Objavljeno 16. listopada, 2020.
Hrvatska radiotelevizija odlučila je da će se Dora 2021. održati 13. veljače 2021. u Opatiji budu li to dopustili epidemiološki uvjeti. HRT će pripremiti četiri verzije održavanja festivala, kao što to čini i Eurosong, te će se Izbor hrvatske pjesme i predstavnika za Pjesmu Eurovizije 2021. sigurno održati, ali prema kojem scenariju, ovisi o situaciji s koronavirusom u veljači.

- Ono što je sigurno, to je da će natječaj za prijavu pjesama biti raspisan na mrežnim stranicama HRT-a 26. listopada i bit će otvoren do 10. prosinca 2020. - i vjerujem da ćemo i ove godine nastaviti rast ukupnog broja prijavljenih pjesama. Kao što ni Eurosong neće biti otkazan, neće biti otkazana ni Dora. Hrvatska sudjeluje na natječaju i nastavlja ponovo pokrenutu tradiciju izbora svog predstavnika na nacionalnom natjecanju - izjavila je urednica projekta Dore Uršula Tolj.

I ovaj put pobjedničku će pjesmu Dore odabrati žiri i publika, a poseban ocjenjivački sud sastavljen od predstavnika HRT-a i glazbenika iz strukovnih udruga birat će 16 finalista, koji će se boriti za prestižnu statuu Dore i svoje mjesto na eurovizijskoj pozornici u Rotterdamu u svibnju 2021. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI SINGL “MONSTER”

Mendes snimio duet i film

USPJEH ALBUMA “50 ORIGINALNIH PJESAMA”

Album hitova Kiće Slabinca među top 10 najprodavanijih

NIJE OTKRIVENO VRIJEME KAKO BI SE OSIGURALA PRIVATNOST

Pogreb Nadarevića na krematoriju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JIM JULY OBJAVIO SVOJ DRUGI ALBUM

Motive odrastanja i obitelji prati omot s tatom rokerom

2

NAJNEOBIČNIJE IZDANJE DOSAD

Francuska pobijedila
na Dječjem Eurosongu

3

BETA SUDAR IZDALA NOVI SINGL I ZABAVAN SPOT

Talentirana mlada Slavonka pjeva "Doviđenja tugo"