Mozaik
ZVAT ĆE SE "KNJIGA POEZIJE"

Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Zagrebački kantautor Mladen Burnać snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva "Knjiga poezije". Snimanje je započelo prije nekoliko dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu. U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme te razgovori sa suradnicima na albumu - sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta), te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.


U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina Hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.
Deseti album u karijeri objavit će zajedno s filmom krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač koji je snimio film za još neobjavljeni album. T.K.
Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

Najčitanije iz rubrike