Mozaik
ZVAT ĆE SE "KNJIGA POEZIJE"

Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film
Objavljeno 18. rujna, 2020.
Zagrebački kantautor Mladen Burnać snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva "Knjiga poezije". Snimanje je započelo prije nekoliko dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu. U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme te razgovori sa suradnicima na albumu - sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta), te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.


U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina Hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.
Deseti album u karijeri objavit će zajedno s filmom krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač koji je snimio film za još neobjavljeni album. T.K.
Možda ste propustili...

ZBOG PANDEMIJE 24. HGF FESTIVAL ODRŽAN ONLINE

Pobijedio bend Zebas iz Zagreba

MIXTAPE 25 PJESAMA

Targetovih 25 godina repanja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORGANIZIRANO VJEŽBANJE U ŽUPANIJI

Sportska rekreacija je preduvjet dobrog zdravlja

2

EL GOUNA FESTIVAL U EGIPTU

Oko 60 naslova sa svih
glavnih filmskih festivala

3

HRVATSKO DRUŠTVO FILMSKIH DJELATNIKA ODABRALO

“Dopunska nastava” u utrci za Oscara