Sport
HAJDUK SE MUČIO I U SKOPJU

Hajduk igrao loše, ali ipak uspio proći
Objavljeno 17. rujna, 2020.
Nije se ponovila sramotna epizoda kao s Gzirom, ali nogometaši Hajduka opasno su "visjeli" na gostovanju u Skopju gdje su se ipak plasirali u 3. pretkolo Europske lige pobjedom od 1:0 kod Renove. Jedini pogodak postigao je kapetan splitske momčadi Mijo Caktaš već u četvrtoj minuti susreta.

Nakon sjajnog otvaranja i ranog vodstva očekivao se lak posao za Hajduk, ali upravo te prve minute bile su i ono najbolje što je Hajduk pokazao. U nastavku su se Splićani ispromašivali, Gyurcso je promašio nemoguće kada je izbio sam pred golmana Renove Hadisa Veliija i slabo pucao. Prijetili su izdaleka Caktaš i Diamantakos pa Jairo i Diamantakos, ali bez uspjeha. Kako je vrijeme odmicalo i skromnih kvaliteta domaćin se trgnuo, posebno je stisnuo posljednjih 15-ak minuta, no ni jedan od njegovih pokušaja nije bio uspješan.

Hajdukova predstava u Skopju bila je loša, a opet dovoljno dobra za prolazak u 3. pretkolo Europske lige gdje će Splićani sljedećeg tjedna gostovati kod pobjednika susreta između Neftčija i Galatasaraya. Bez obzira na to bio to Galatasaray ili Neftči, Vukasova momčad igrom koju je prikazala protiv Renove teško može računati na povoljan rezultat u sljedećoj utakmici. I. Li.
Najčitanije iz rubrike