Sport
DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Osijek II ne zna s kim igra u 1. kolu
Objavljeno 30. srpnja, 2020.
Nakon prvoligaša i hrvatski drugoligaški nogometni klubovi saznali su raspored natjecanja za sljedeće prvenstvo koje starta 15. kolovoza. Na otvaranju nove sezone slavonski dvojac, Cibalia i BSK, idu na gostovanje, a momčad Osijeka II igrat će kod kuće. No još uvijek ne zna s kim, s Orijentom 1919 ili Istrom 1961. Ždrijeb je Osječanima u 1. kolu namijenio Orijent 1919, no ta momčad još igra kvalifikacije za ulazak u Prvu HNL, pa možda i ne bude član drugoligaškog društva. Koga će zapravo druga momčad bijelo-plavih ugostiti na otvaranju prvenstva znat će se 5. kolovoza nakon uzvratne kvalifikacijske utakmice za Prvu HNL između Istre 1961 i Orijenta 1919, koja se igra u Puli.


Cibalia, koja se prošle sezone grčevito borila za ostanak i kojoj je koronaprekid dobro došao na startu ovoga prvenstva ima težak zadatak, put je vodi na jug Hrvatske k uvijek neugodnom Dugopolju. U Vinkovcima je ovo ljeto bilo dosta prometno, otišlo je niz igrača koji su prošle sezone nosili nebeskoplavi dres, a Tomić je krenuo u stvaranje nove momčadi, kojoj je cilj osigurati ostanak među drugoligašima.


Ždrijeb za otvaranje nije pomazio ni nogometaše bjelobrdskog BSK-a, oni u 1. kolu igraju u Zagrebu kod momčadi Dinama II.
BSK će i u 2. kolu gostovati, kod Croatije, Osijek II igra kod Hrvatskog dragovoljca, a Cibalia će u Vinkovcima dočekati Međimurje. Prvi slavonski obračun na jesenskom dijelu na rasporedu je u 7. kolu, kada se u Bijelom Brdu sastaju BSK i Cibalia. I. Li.
Raspored 1. kola
Hr. dragovoljac - Croatia

Osijek II - Orijent 1919

Junak - Dubrava

Dugopolje - Cibalia

Međimurje - Rudeš

Inter Z. - Solin

Kustošija - Sesvete

Opatija - Hajduk II

Dinamo II - BSK
Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike